Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΝΔ: Δεν δίνουμε άλλα στελέχη στην κυβέρνηση – Μετακινείται ο Χρυσοχοϊδης;

Μια απίστευτη παραφιλολογία έχει ξεκινήσει από το πρωί για το ποιός θα τοποθετηθεί υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Παπουτσή.

Νωρίτερα, μεταδόθηκε ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης επιστρέφει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στην θέση του στο υπουργείο Αναπτυξης θα τοποθετηθεί ο Κωστής Χατζηδακης από τη ΝΔ. Ωστόσο, από την πλευρά Χατζηδάκη κατι τέτοιο διαψεύσθηκε κατηγορηματικά.

Η ΝΔ διαψεύδει επίσης τα σενάρια που θέλουν να έχει ξεκινήσει συζήτηση μεταξύ του κόμματος και του Μεγάρου Μαξίμου για την είσοδο στελεχών της ΝΔ στην κυβέρνηση μετά την αποχώρηση του Χρήστου Παπουτσή.

Στελέχη της λεωφόρου Συγγρού επισημαίνουν χαρακτηριστικά πως “είναι συνταγματικό δικαίωμα του πρωθυπουργού να επιλέξει τους υπουργούς του, η ΝΔ δεν θα δώσει όμως άλλα στελέχη στην κυβέρνηση”.

Τα ίδια στελέχη τονίζουν πως “δεν υπάρχει καμία διαβούλευση μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και της ΝΔ για το θέμα αυτό” και υπενθυμίζουν πως “η κυβέρνηση είναι μεταβατική και έχει συγκεκριμένη αποστολή, την ολοκλήρωση της διαδικασίας για το PSI, και την υπογραφή της συμφωνίας για τη νέα Δανειακή Σύμβαση και αμέσως μετά θα πρέπει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε