Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΝΔ: Διάλογος για το φορολογικό; Όχι ευχαριστώ!

ΝΔ: Διάλογος για το φορολογικό; Όχι ευχαριστώ!

Δεν επιστρέφει στον διάλογο για το φορολογικό η ΝΔ, παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Οικονομικών απέσυρε τη ρύθμιση που προέβλεπε τα τακτοποιηθέντα αυθαίρετα να συνυπολογίζονται στα τεκμήρια διαβίωσης.

«Τις θέσεις μας τις έχουμε καταθέσει δημόσια στον ελληνικό λαό, τις καταθέσαμε, επίσης, σε όλες τις συναντήσεις», ανέφερε, σε ανακοίνωσή του, ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών Γιάννης Βρούτσης, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ πως μέχρι σήμερα, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό και παραμένει πιστό στις επιλογές των φοροεπιδρομών.

Σήμερα, πλέον, όλοι κατάλαβαν πόσο διαφέρει η ΝΔ από τη φορομπηχτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που για δυόμισι χρόνια συνέβαλε στην καταστροφή τής οικονομίας μας, είπε ο κ. Βρούτσης και έκανε λόγο για άλλη μια δικαίωση για τη ΝΔ, καθώς η επιμονή της κατάφερε να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε άτακτη υποχώρηση και να γλιτώσει τους πολίτες από έναν ακόμη φόρο. Η ΝΔ επιμένει για ένα απλό, δίκαιο και αναπτυξιακό φορολογικό σύστημα, που μάλιστα δεσμεύεται πως θα εφαρμόσει μετά τις εκλογές, είπε ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ και τόνισε:

«Οι κάλπες πλέον θα κρίνουν και θα αξιολογήσουν τα κόμματα, τα προγράμματά τους, τις ευθύνες τους και την αξιοπιστία τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποσύρουν και με το νόμο την διάταξη που θεωρούσε τεκμήριο τους ημιυπαίθριους!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε