Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Σκοτωμός”! ΣΥΡΙΖΑ: “Σταματήστε τις ανοησίες”! ΝΔ: “Αφήστε την αλαζονεία”

“Σκοτωμός”! ΣΥΡΙΖΑ: “Σταματήστε τις ανοησίες”! ΝΔ: “Αφήστε την αλαζονεία”

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση του Noor1 και τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον καταδικασμένο σε ισόβια Μάκη Γιαννουσάκη αλλά και για τις αποκαλύψεις σχετικά με το Plan B του Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία. Κάνει λόγο για “εκκωφαντική σιωπή”, χαρακτηρίζει την κυβέρνηση πανικόβλητη και ζητά εξεταστική και για το σχέδιο παράλληλων πληρωμών.

«Το Μέγαρο Μαξίμου σιωπά πανικόβλητο για την εμπλοκή του Υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου στην σκανδαλώδη υπόθεση των συνομιλιών του με τον καταδικασμένο ισοβίτη για την υπόθεση ναρκωτικών. Η σιωπή του όμως είναι εκκωφαντική και για την εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και συνεχίζει: «Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα. Αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέδιο πριν από τις εκλογές του 2015, με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα, το οποίο οδηγούσε τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος και έξοδο από την Ευρωζώνη.

Όλοι μαζί, ενσυνειδήτως, οδηγούσαν τη χώρα στην καταστροφή. Και συνεχίζουν και κρατούν, ακόμα και σήμερα, στη θέση του συμβούλου του Υπουργού Οικονομικών τον κ. Γκλεν Κιμ, ο οποίος είχε τότε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο.

Εκτός από τον κ. Τσίπρα γιατί σιωπούν οι Δραγασάκης και Παππάς που ήταν γνώστες του σχεδίου;

Όλοι οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια για να καταλάβουν γιατί υφίστανται την δραματική επιδείνωση της ζωής τους αυτά τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό απαιτούν να γίνει δεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα».

Η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου ήταν η εξής:

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να σταματήσετε τις ανοησίες».

Επανήλθε η ΝΔ!

Λίγο αργότερα, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε και νέα ανακοίνωση, στην οποία τονίζει: «Τα εγκλήματα σε βάρος της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας με τα σχέδια για διπλό νόμισμα κι έξοδο από την Ευρωζώνη, προφανώς δεν είναι ανοησίες.

Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Που ο ελληνικός λαός απαιτεί να διερευνηθεί κι η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται γι’ αυτό. Γι’ αυτό το Μέγαρο Μαξίμου ας εγκαταλείψει τουλάχιστον την αλαζονεία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε