Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΝΔ για επίσκεψη Ερντογάν: Ασυγχώρητη προχειρότητα

Ερντογάν Νέα Δημοκρατία
Φωτογραφία Reuters

Σκληρή επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση για την προετοιμασία της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος θα συναντηθεί το απόγευμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για προχειρότητα και έλλειμμα προετοιμασίας κάνουν λόγο πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τις πρώτες στιγμές της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε άκρως προκλητικός στη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και πιο… ήρεμος στο τετ α τετ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Η ΝΔ θα τοποθετηθεί συνολικά για την επίσκεψη Ερντογάν στη χώρα μας, αφού ολοκληρωθεί», ανέφεραν αρχικά οι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Προχειρότητα στην επίσκεψη Ερντογάν

Στη συνέχεια, όμως, ανέβασαν τους τόνους και επιτέθηκαν στην κυβέρνηση. «Όσα παρακολουθούμε μέχρι στιγμής δείχνουν ασυγχώρητη προχειρότητα και αδικαιολόγητο έλλειμμα προετοιμασίας εκ μέρους της κυβέρνησης».

Και κατέληξαν οι ίδιες πηγές: «Υπενθυμίζουμε ότι η ΝΔ είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να ενημερώσει εγκαίρως την επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για την επίσκεψη του κ. Ερντογάν, αλλά ο υπουργός Εξωτερικών κ. Ν. Κοτζιάς το αρνήθηκε».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις