Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΝΔ: Η σύσκεψη θα γίνει όταν τελειώσουμε την επεξεργασια του κειμένου!

Πυρετώδεις συσκέψεις στη ΝΔ όπου από νωρίς το πρωί μελετούν το κείμενο με τα μέτρα που θα συνοδεύσουν το PSI και τη δανειακή σύμβαση.

Το κείμενο αριθμεί πενήντα σελίδες, είναι γραμμένο στα αγγλικά και περιλαμβάνει το σύνολο των μέτρων που αφορούν την ελληνική οικονομία και για την εφαρμογή του οποίου θα δεσμευθούν οι πολιτικοί αρχηγοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει μείωση του κατώτατου μισθού 22%.

Από το επιτελείο της ΝΔ λένε ότι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον κ. Παπαδήμο, θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η μελέτη και η επεξεργασία του κειμένου, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί. Στο πλαίσιο αυτό ήδη η σύσκεψη από τη 1:00 το μεσημέρι μεταφέρθηκε για τις 3:00, ενώ δεν αποκλείεται να μετατεθεί για αργότερα.

To κείμενο χαρακτηρίζεται “σκληρό”, ενώ στο εσωτερικό της ΝΔ υπάρχουν φωνές όπως του υπεύθυνου συνδικαλιστικού Γιάννη Μανώλη ο οποίος δηλώνει ότι “ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να το απορρίψει και να ζητήσει εκλογές”. Για σήμερα το απόγευμα ο κ. Μανώλης οργανώνει “αντιμνημονιακή” εκδήλωση στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο εξάλογος της νέας φτώχειας: 22% μείωση στον κατώτατο – 15% στις επικουρικές – άρση μονιμότητας στις ΔΕΚΟ – Μείωση στις συντάξεις των ευγενών ταμείων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε