Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα μεγάλη δημοσκόπηση Newsit

, Ντόρα Μπακογιάννη και Άρης Σπηλιωτόπουλος Φωτό EUROKINISSI

Σε μισή ώρα από τώρα και μια ημέρα μετά την ανακοίνωση στήριξης του Αρη Σπηλιωτόπουλου στη Ντόρα Μπακογιάννη το NewsIt σας…

…παρουσιάζει μια νέα δημοσκόπηση η οποία αναμένεται να ταράξει τα νερά.
Η κίνηση Σπηλιωτόπουλου ήταν ικανή να ανατρέψει το προβάδισμα Σαμαρά; Ολες οι απαντήσεις το απόγευμα στην δημοσκόπηση της Alco για το NewsIt.  Μάλιστα, τα επιτελεία των δύο πλευρών βρίσκονται σε αναμονή, καθώς πρόκειται να σχολιάσουν τη δημοσκόπηση του NewsIt.

Στη ΝΔ, Σταύρος Δήμας, Βύρων Πολύδωρας, Γιώργος Σουφλιάς και Ευριπίδης Στυλιανιδης δεν έχουν ακόμα πάρει θέση ποιόν από τους δυο υποψηφίους θα επιλέξουν.
Για τον Γιώργο Σουφλιά λέγεται οτι μπορεί και να μην πάρει θέση, ενώ για τους υπόλοιπους τρείς το τοπίο είναι θολο.

Στον απόηχο της χθεσινής απόφασης Σπηλιωτόπουλου να στηρίξει τη Ντόρα Μπακογιάννη πολλά είναι τα στελέχη που ενώ συνδέονται με τον κ. Σπηλιωτόπουλο αντιδρούν έντονα στην απόφασή του αυτή.

Την στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά ανακοίνωσε και ο βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος ο οποίος θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες του Αρη Σπηλιωτόπουλου.
“Τιμώ την πολιτική διαδρομή της Ντόρας Μπακογιάννη και την αγνή φωνή του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου ψηφίζω για νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας τον Αντώνη Σαμαρά γιατί πιστεύω ότι μετά και τη στήριξη του αποσυρθέντος υποψηφίου για την προεδρία Δημήτρη Αβραμόπουλου, μπορεί να εκφράσει το όλο κόμμα. Και τους παραδοσιακούς δεξιούς, αλλά και όσους αυτοτοποθετούνται στο «μεσαίο χώρο», που βρίσκεται πιο κοντά και στις δικές μου απόψεις. Η επιλογή της αμφίπλευρης διεύρυνσης σε ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό κόμμα εξουσίας, όπως η Νέα Δημοκρατία, είναι επιλογή νίκης”.

Μιλώντας το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό και ο πρωην βουλευτής κ.Γαλαμάτης – στενός συνεργάτης του κ. Σπηλωτόπουλου – δεν διέψευσε δημοσιεύματα  σύμφωνα με τα οποία θα ταχθεί υπέρ του Αντώνη Σαμαρά. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και από τον βουλευτη Αχαϊας Νίκο Νικολόπουλο.

Μιλώντας ο κ. Σπηλιωτόπουλος στο Mega δήλωσε ότι ήταν από τους πρώτους που στήριξαν την επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Δημοκρατία και κατά συνέπεια δεν υπάρχει περίπτωση μη συμπάθειας. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε ότι διαφωνεί με τον κ. Σαμαρά για το άνοιγμα προς τα δεξιά κυρίως λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι ανοιχτό κόμμα στα ευρωπαϊκά πλαίσια, ενώ έθεσε εκ νέου δίλημμα λέγοντας “θέλουμε εκσυγχρονισμό ή λαϊκισμό”. Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Σήμερα η κα Μπακογιάννη θα μιλήσει στην Λάρισα και στην Καρδίτσα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΝΔ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε