Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Νέα παρέμβαση Γ.Παναγιωτακόπουλου: “Μη κυβερνητική εισπρακτική οργάνωση η κυβέρνηση”

Νέα παρέμβαση Γ.Παναγιωτακόπουλου: “Μη κυβερνητική εισπρακτική οργάνωση η κυβέρνηση”

Αφορμή για τη νέα παρέμβαση της Αριστερής Πρωτοβουλίας είναι το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης. Τι λέει στο Newsit o Γ.Παναγιωτακόπουλος.

Ο κύριος Παναγιωτακόπουλος με ανακοίνωσή της Αριστερής Πρωτοβουλίας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά των επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου και των υπουργών για την Οικονομία, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την κυβέρνηση ως “μη κυβερνητική εισπρακτική οργάνωση”.
Όπως δήλωσε στο Newsit o κύριος Παναγιωτακόπουλος “το πεπρωμένο του Ελληνικού λαού δεν είναι η φτώχεια. Η κατάσταση της χώρας δεν επιτρέπει άλλους πειραματισμούς. Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δεν είναι η λύση. Εδώ και τώρα χρειάζεται ..σχέδιο εξόδου από την κρίση με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Εδώ και τώρα χρειάζεται σχέδιο ανάπτυξης της χώρας”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit o Γιώργος Παναγιωτακόπουλος:

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

“Το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης δείχνει για μια ακόμη φορά την απαρχαιωμένη κρατική λογική των περικοπών που την διακατέχει. Μοναδικός άξονας των πολιτικών της είναι νέα μείωση μισθών στο στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα με ταυτόχρονο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για να βρεθούν τα λεφτά που κάποτε υπήρχαν και τώρα απουσιάζουν” τονίζεται στην ανακοίνωση της “Αριστερής Πρωτοβουλίας”.
“Η κυβέρνηση μοιάζει να συμπεριφέρεται ως μη κυβερνητική εισπρακτική οργάνωση με κύριο στόχο την συλλογή χρημάτων χωρίς κανένα σχέδιο για το αύριο. Το επιστέγασμα της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής είναι μείωση κάθε δαπάνης που θα μπορούσε να προσφέρει ανακούφιση στον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Η πάταξη της φοροδιαφυγής παραμένει ακόμα ανεκπλήρωτο όνειρο και το Υπουργείο Οικονομικών αδυνατεί να αυξήσει τα έσοδα. Οι υπουργοί περισσότερο μιλούν και εξαγγέλλουν με περισπούδαστο ύφος αναμορφωτικές προτάσεις παρά ενεργούν αποφασιστικά για την λειτουργία της κρατικής μηχανής.”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε