Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα παρέμβαση του Λ.Κύρκου – Αίσθηση προκάλεσε η πρόταση Μ.Παπαϊωάννου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

Άλλη μία πολιτική παρέμβαση θα κάνει την Δευτέρα ο Λεωνίδας Κύρκος συμπληρώνοντας και γιορτάζοντας τα 85 του χρόνια.

 

Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει και η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, μέσω του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, να είναι ο Φώτης Κουβέλης κεντρικός εισηγητής στην προσπάθεια αναβάθμισης του ρόλου της επιτροπής.
 
Όπως αναφέρεται στο Βήμα του Σαββάτου, ο κ. Κουβέλης δέχθηκε την πρόταση του κ. Παπαϊωάννου και η «υποψηφιότητά» του έγινε ομοφώνως δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.
Ήδη ο κ. Κουβέλης επεξεργάζεται το σχέδιο για ουσιαστικές και ενισχυμένες αρμοδιότητες της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας
 
Όσον αφορά τον Λεωνίδα Κύρκο, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς διοργανώνει κλειστό δείπνο 45 ατόμων που προέρχονται από την πολιτική, την πολιτιστική και την ακαδημαϊκή κοινότητα, ενώπιον των οποίων προτίθεται να κάνει την προσωπική του παρέμβαση και να καταθέσει ανοιχτά τις απόψεις του για το μέλλον του τόπου, αλλά και για την αναγκαιότητα επίτευξης μιας μίνιμουμ συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων που θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή των κοινωνικών αγώνων.
 
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο τέως Πρόεδρος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε