Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νεο πολεμικό σήριαλ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με άλλον βουλευτή πρωταγωνιστή

Νεο πολεμικό σήριαλ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με άλλον βουλευτή πρωταγωνιστή

Η ΝΔ αυτή την φορά επικαλείται δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη και καταγγέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διαφορετικές γραμμές και πολιτικές.

Τι λέει η ΝΔ:

«Είκοσι τέσσερις ώρες μετά τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ ότι δεν θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση, γιατί το κράτος έχει συνέχεια, και την έκφραση σεβασμού του στις αξίες των ΗΠΑ, ο βουλευτής του κ. Καραγιαννίδης τον επαναφέρει στην τάξη και στην κομματική του ορθοδοξία.
Ο κ. Καραγιαννίδης εκφράζοντας, όπως λέει, τις θέσεις με τις οποίες κατέβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ζητάει την άμεση έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ, την κρατικοποίηση οργανισμών, όπως ο ΟΤΕ και τη μονομερή διαγραφή του χρέους και, άρα, την έξοδό μας από την Ευρωζώνη.
Η κωμωδία με τον ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και τον ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού κράτησε πολύ λίγο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα εάν οι θέσεις που εκφράζει ο κ. Καραγιαννίδης είναι οι επίσημες θέσεις του κόμματος».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Για διαστρέβλωση των δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έκανε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «συνειδητά, εγκλωβισμένοι σε μια αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική, η ΝΔ και η κυβέρνηση συστηματικά επιλέγουν να μην αντιπαρατίθενται επί της ουσίας με την αξιωματική αντιπολίτευση».
Και επισημαίνει:
«Μοναδικό τους «επιχείρημα» είναι η λάσπη και τα ψέματα, μόνο τους εργαλείο η διαστρέβλωση των δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, νομίζοντας ότι έτσι μπορούν να κρύψουν τις συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής στην πλειοψηφία της κοινωνίας και τα όσα σχεδιάζουν για το μέλλον».

Η ανταπάντηση της ΝΔ

«Ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Σκουρλέτης και το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να απαντήσουν επί της ουσίας, μιλούν και πάλι για δήθεν διαστρέβλωση των θέσεων του κ. Καραγιαννίδη.
Εμείς, περισσότερο από τον κ. Σκουρλέτη, θα ευχόμασταν να είναι έτσι. Όμως, ο βουλευτής του τα είπε επί λέξει. Σημασία έχει αν η θέση αυτή εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα. Αν τον εκφράζει, προφανώς το κατανοούμε. Αν δεν τον εκφράζει, ας τον αποκηρύξει. Αλλά, επιτέλους, πάρτε θέση!
Και επειδή έχετε και μανίες περί δήθεν διαστρεβλώσεων, επισυνάπτεται όλο το κείμενο για να διαλέξετε όποιο κομμάτι θέλετε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ


Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη ΝΔ με την εξής ανακοίνωση:

“Το δρόμο της αντιπαράθεσης με πλαστογραφίες, λάσπες και ψεύδη η ΝΔ και η κυβέρνηση θα τον περπατήσουν μόνοι τους. Επιλέγουμε την αντιπαράθεση στο πεδίο των κοινωνικών αγώνων μαζί με τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ, στα ναυπηγεία Ελευσίνας, μαζί με όλους αυτούς που αγωνίζονται για τη δημοκρατική ανατροπή και αντιπροσωπεύουν την ελπίδα και το αύριο αυτού του τόπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΔ: κωμωδία με ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού

ΝΔ: Ο κ.Καραγιαννίδης έδειξε στους κουκουλοφόρους πως μπορούν να αναβαθμιστούν σε βουλευτές!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε