Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Newsit – εκλογές! Κάθε μέρα και ένας υποψήφιος – Στείλτε ΤΩΡΑ τα ερωτήματά σας

Newsit – εκλογές! Κάθε μέρα και ένας υποψήφιος – Στείλτε ΤΩΡΑ τα ερωτήματά σας

Σήμερα καλεσμένος στο στούντιο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Ποιοί θα ακολουθήσουν. Δείτε πως μπορείτε κι εσείς να στέλνετε τα ερωτήματά σας.

Τα social media κυριαρχούν και το Newsit δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει στην προεκλογική διαδικασία που στο μεγαλύτερο μέρος της θα γίνει μέσω του διαδικτύου.

Το Newsit, σας δίνει βήμα, σας δίνει τον λόγο και ρωτάτε ΕΣΕΙΣ τους πολιτικούς ΖΩΝΤΑΝΑ κάθε μέρα.

Καθημερινά στις 12 το μεσημέρι, ένας πολιτικός θα είναι στο στούντιο του Newsit και εσείς θα μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας εκείνη την στιγμή και να παίρνετε τις απαντήσεις για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Σήμερα, καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Αύριο, ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Κώστας Μαρκόπουλος.

Μέχρι την ημέρα των εκλογών θα σας δοθεί η ευκαιρία να απυεθύνετε τα ερωτήματά σας μεταξύ άλλων στους: Αννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Ανδρέα Λοβέρδο, Αρη Σπηλιωτόπουλο, Γιάννη Μιχελάκη αλλά και στους πολιτικούς αρχηγούς.

Η συζήτηση θα διαρκεί περίπου 20 λεπτά και στην συνέχεια ο καλεσμένος – υποψήφιος θα απαντά στα δικα σας ερωτήματα.

Θα έχετε την δυνατότητα 24 ώρες νωρίτερα να στέλνετε τα ερωτήματά σας. Πολλά από αυτά θα ομαδοποιούνται και στην συνέχεια θα ζητούνται απαντήσεις από τον καλεσμένο.

Όσα δεν προλάβουν να απαντηθούν θα τα δίνουμε στον υποψήφιο κι εκείνος θα αναλαμβάνει την υποχρέωση να τα απαντήσει ένα – ένα.

Πως θα υποβάλετε τα ερωτήματά σας από την προηγούμενη ημέρα

Ο τρόπος είναι απλός:

Συμπληρώνετε την ειδική φόρμα. Γράφετε το όνομα, το επίθετο και το email σας. Στην συνέχεια γράφετε ακριβώς δίπλα το ερώτημά σας και πατάτε ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε