Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Newsit: Τολμήσαμε και δικαιωθήκαμε

Newsit: Τολμήσαμε και δικαιωθήκαμε

Το Newsit  δεν συνηθίζει να ανακοινώνει ότι είναι πρώτο site και πόσα εκατομμύρια αναγνώστες έχει. Το πόσο δημοφιλές είναι το κρίνετε εσείς πολλές φορές μάλιστα αυστηρά μέσα από την επικοινωνία μαζί μας.

Όμως δεν θα μπορούσαμε να μην επισημάνουμε μέσα από γεγονότα ότι στις 17/06 λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες το Newsit μέσα από έγκυρη πληροφόρηση σας μετέδιδε ψύχραιμα και έγκαιρα το αποτέλεσμα των εκλογών.

Από νωρίς το απόγευμα το Newsit με συνεχή άρθρα του σας ενημέρωνε για την πορεία των εκτιμήσεων πριν ακόμα δοθούν τα exit poll, τα οποία εδιναν ντέρμπι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάτι το οποίο δεν αποδείχθηκε τελικά.

Το Newsit προσπαθώντας να κρατήσει μια υπεύθυνη στάση δημοσίευσε άρθρο με τίτλο “Κρατήστε την ψυχραιμία σας στις 19.00 – οριακό αποτέλεσμα θα δώσουν τα exit poll”.

Όπως κι έγινε. Όμως, παρόλα αυτά, κι ενω οι αναλυτές και τα exit poll  επέμεναν για το ντέρμπι, το Newsit τόλμησε κι έδωσε το δικό του αποτέλεσμα, δίνοντας προβάδισμα και νίκη της ΝΔ, όπως κι αποδείχθηκε.

Στις 19.24 το Newsit σας ενημέρωσε ότι σύμφωνα με την δική μας εκτίμηση και την πληροφόρηση που είχαμε η ΝΔ είχε διαφορά 1,5% από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το ποσοστό θα αυξανόταν, όπως και έγινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλήρης επιβεβαίωση του Newsit που μιλούσε από νωρίς για καθαρή…

Κρατήστε την ψυχραιμία σας στις 19.00 – Οριακό αποτελέσματα θα δώσουν τα exit poll

ΩΡΑ 19.24 : ΕΚΤΙΜΗΣΗ NEWSIT – Nικήτρια η ΝΔ με διαφορά περίπου 1,5% – Ισοπαλία με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τα  exit polls

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε