Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νεύρα στη Ρηγίλλης για την υποψηφιότητα “εκλεκτού” της Ντόρας με Δημαρά

Νεύρα στη Ρηγίλλης για την υποψηφιότητα “εκλεκτού” της Ντόρας με Δημαρά

Οργή έχει προκαλέσει στη Ρηγίλλης η συμμετοχή του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Χρήστου Κουρούση στο ψηφοδέλτιο

του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Δημαρά.

    Ο Χ. Κουρούσης, ο οποίος είναι ακόμη μέλος της ΝΔ, είχε στηρίξει στην εκλογή για την ηγεσία του κόμματος την κα Ντόρα Μπακογιάννη.
    Από την στιγμή που πήγε με τον κ.Δημαρά έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός κόμματος.

    Η Ρηγίλλης λέει ότι “ο κ. Κουρούσης δεν θα έπαιρνε τέτοια απόφαση μόνος του, πίσω του βρίσκεται η κα Μπακογιάννη, η οποία θέλει να αποδυναμώσει την υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια”.

    Γενικότερα η ΝΔ εκτιμά ότι η κα Μπακογιάννη στηρίζει τον κ. Δημαρά, προκειμένου να κόψει “αντί-μνημονιακές” ψήφους που διαφορετικά μπορεί να πήγαιναν στον υποψήφιο της ΝΔ.

    Σχετίζουν δε την κίνηση του κ. Κουρούση με το ραντεβού που είχε η κα Μπακογιάννη με τον κ. Δημαρά στις 15 Σεπτεμβρίου και εκφράζουν ανησυχία ότι και άλλα κομματικά στελέχη προερχόμενα από την ΟΝΝΕΔ θα στηρίξουν τον ανεξάρτητο βουλευτή.

    Από την πλευρά της κα Μπακογιάννη, οι συνεργάτες της απαντούν ότι “ότι κάποιοι από τους πολιτικούς που έχουν σχέση με την κ. Μπακογιάννη στηρίζουν υποψηφίους της ΝΔ και κάποιοι άλλοι όχι. Τους ανθρώπους δεν τους έχεις με κολάρο για να τους καθοδηγείς”.

    Λένε ακόμη ότι “δεν έχουμε καμία σχέση με την απόφαση του κ. Κουρούση. Επιπλέον η κα Μπακογιάννη δεν στηρίζει τον κ. Δημαρά”.

    Αποδίδουν δε τα σχετικά σενάρια “στην σφαίρα της ανασφάλειας της Ρηγίλλης, που έχει ανάγκη να ανακαλύπτει παντού εχθρούς για να συσπειρώσει το κομματικό κοινό, που βλέπει με επιφυλακτικότητα ακόμη τις υποψηφιότητες αλλά και την πολιτική πρόταση του κ. Σαμαρά”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε