Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων ο Σαμαράς” – ”Εχθρός των επενδυτών ο ΣΥΡΙΖΑ”

Ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων ο Σαμαράς” – ”Εχθρός των επενδυτών ο ΣΥΡΙΖΑ”

Ο επικοινωνιακός ”πόλεμος” μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο καλά κρατεί αλλά ανατροφοδείται κιόλας με δηλώσεις σαν και αυτές από τον Σίμο Κεδίκογλου και τον Πάνο Σκουρλέτη.

Η αρχή έγινε από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνο Σκουρλέτη, που σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο.

”Η χθεσινή δήλωση του κ. Σαμαρά σχετικά με τις επενδύσεις θυμίζει ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων. Δεν έχει σχέση με την ανάπτυξη, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας το να χαρίζεις τον ΟΠΑΠ αντί πινακίου φακής και να αρνείσαι να δοθεί στα ασφαλιστικά ταμεία που κατακρεουργήθηκαν με το κούρεμα των ομολόγων που κατείχαν. Άλλο λοιπόν οι επενδύσεις με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και άλλο το «γενική εκποίηση λόγω αλλαγής επαγγέλματος».

Εύλογα ήρθε και η απάντηση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «είναι γνωστή η εχθρότητα του ΣΥΡΙΖΑ προς τους ιδιώτες επενδυτές και ότι επανειλημμένα έχει απειλήσει, ότι θα τους διώξει και πώς τώρα προτείνει και τη μεταφορά οργανισμών από το Κράτος, στο Κράτος».
«Φανατικός της κρατικοδίαιτης οικονομίας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι το μοντέλο του Κράτους – Επιχειρηματία δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, πλην της Β.Κορέας, της Κούβας και της Βενεζουέλας του “φίλου” Τσάβες…», υπογράμμισε ο κ. Κεδίκογλου.

Διαβάστε επίσης :

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε