Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ντόρα: Ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές εμμονές έχει η ηγετική ομάδα της ΝΔ

Σκληρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας πως έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μείνει κρατικός ο ΟΤΕ, προς όφελος προμηθευτών και συνδικαλιστών

Σε συνέντευξή της στο Βήμα της Κυριακής η πρόεδρος της ΔΗΣΥ δηλώνει ότι η ηγετική ομάδα του πρώην κόμματός της αποτελείται από «πρόσωπα με ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές εμμονές».

Στην ίδια συνέντυεξη η κα Μπακογιάννη κατηγορεί τον κ. Σαμαρά ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μείνει κρατικός ο ΟΤΕ προς όφελος, όπως λέει, προμηθευτών και συνδικαλιστών. Χαρακτηρίζει δε, ως αστειότητες, τις επικρίσεις για τη γραμμή που ακολουθεί και ότι είναι «κυβερνητικός δορυφόρος»

Εκτιμά ότι ούτε ο κ. Παπανδρέου, ούτε ο κ. Σαμαράς έχουν πάρει πρωτοβουλία συνεννόησης και αυτό θα οδηγήσει σε εκλογές. Σημειώνει ότι οι πολίτες θα επιβάλουν τη λογική της συνεργασίας των δυνάμεων της χώρας και μετά τις εκλογές, όσοι λένε σήμερα λόγω φτηνού λαϊκισμού όχι στο μνημόνιο θα «υποχρεωθούν να συμβάλουν σε μια πολιτική με ρεαλισμό και αίσθημα ευθύνης».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε