Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ντόρα για αποστασία: “Η λογική του χθες δεν με αφορά”

Απαντήσεις για όσα της καταλογίζουν σχετικά με την φυγή βουλευτών από τη ΝΔ έδωσε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Βουλής.

“Η ορολογία του χθες δεν με αφορά. Με αφορά το αύριο και σε αυτό θα επενδύσω. Τα στρατηγικά αδιέξοδα των κομμάτων δεν αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες”, απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν είναι δυνατόν να υπάρξει συναίνεση με τη ΝΔ με δεδομένο ότι της καταλογίζει αποστασία.

Οταν επίσης ρωτήθηκε αν ενθαρρύνει βουλευτές στον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης απάντησε: “Οι βουλευτές δεν είναι πιόνια. Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, παρά μόνο στους ανθρώπους που τους έστειλαν στη Βουλή. Είναι υπόλογοι μόνο σε αυτούς που τους ψήφισαν.”

Η κα Μπακογιάννη είπε οτι επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να του ανακοινώσει την ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, από χιλιάδες ανθρώπους την περασμένη Κυριακή στο Μπαντμιντον.

“Στόχος μας”, είπε, “να είναι καταλύτης στο πολιτικό σύστημα, προκειμένου να πιέσουμε όλοι για τις απαραίτητες αλλαγές και ρήξεις που θα δώσουν ελπίδα στην Ελλάδα για να βγει από τη δυσμενή θέση που βρίσκεται. Πρώτος στόχος είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Αυτό είναι το ζητούμενο για τη χώρα. Επίσης ανήγγειλα στον Πρόεδρο ότι στόχος είναι η εθνική συνεννόηση . Είναι απαραίτητο οι πολιτικές δυνάμεις να βρουν κοινό τόπο και δεν εννοώ κυβερνητικές συμμαχίες, μην πάει εκεί το μυαλό σας. Εννοώ ευρύτατη πολιτική συναίνεση.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε