Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ντόρα: “Μόνη λύση η κυβέρνηση προσωπικοτήτων”

Για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα και το ξέσπασμα του κόσμου που εκφράστηκε μέσα από τις παρελάσεις, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κα Μπακογιάννη είπε ότι αντιδράσεις δικαιολογημένα υπάρχουν. Ο κόσμος φοβάται και αντιδρά.

Και πρόσθεσε: “Για να εκτονωθούν οι αντιδράσεις πρέπει να υπάρξει μια νεα κυβέρνηση, μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων από ανθρώπους που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Και αυτή η κυβέρνηση να πάει συντεταγμένα την χώρα σε εκλογές.”

Αναφερόμενη στην κυβέρνηση Παπανδρέου την χαρακτήρισε αναποτελεσματική και μιλώντας συνολικά για τον πολιτικό κόσμο, η κα Μπακογιάννη είπε ότι σε αυτή την φάση ο εχθρός του κόσμου είναι το πολιτικό σύστημα. “Εχω βαρεθεί γύρω μου να βλέπω ανεύθυνους πολιτικούς. Δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Το πολιτικό σύστημα εξακολουθεί να βάζει το συμφέρον του πάνω από το συμφέρον της χώρας.”

Και συνέχισε: “Με έχει πιάσει απελπισία. Ο πολίτης τι να λέει που βλέπει τους σκυλοκαυγάδες στα παράθυρα; Δεν έχουν πάρει οι πολιτικοί το μάθημά τους από την κρίση. Αρνούνται την πραγματκότητα.”

Για την κυβέρνηση συνεργασίας είπε επίσης ότι ο Γ. Παπανδρέου θα αναγκαστεί να το κάνει.

Ακούστε απόσπασμα από τη συνέντευξη της κυρίας Μπακογιάννη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Σαμαράς θα μιλήσει… Πορτογαλικά

Εκλογές ή ανασχηματισμός; Τι απαντάει ο Πρωθυπουργός σε όσα ζητούν οι Βουλευτές

17:00 η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Εκλογές ή σαρωτικές αλλαγές ζητούν οι βουλευτές

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε