Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Α. Γεωργιάδης, ο Γ. Καρατζαφέρης και … οι “κατινιές”

Ο Α. Γεωργιάδης, ο Γ. Καρατζαφέρης και … οι “κατινιές”

Σήκωσε το γάντι για όλα όσα έχουν ακουστεί ή εννοηθεί απ’ την πλευρά του ΛΑΟΣ ο Άδωνις Γεωργιάδης

και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ξεσπάθωσε αναφερόμενος τόσο στη διαφωνία του με το “όχι” στο νέο μνημόνιο, την επιλογή του να ενταχθεί στη ΝΔ αλλά και στις αναφορές στον αδελφό του.

“Δεν είναι καθόλου ένδειξη μεγαλείου από τον κύριο πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού το να επικεντρώνεται τόσο πολύ σε δύο βουλευτές, οι οποίοι μάλιστα παρέδωσαν και τις έδρες τους, για μία τόσο μεγάλη πολιτική διαφωνία. Ουδέποτε έδωσα την συγκατάθεσή μου για να πει ο ΛΑΟΣ ή εγώ προσωπικά «όχι στη δανειακή σύμβαση”, είπε αναφερόμενος στην διαφωνία του με τη “γραμμή” του κόμματος και συνέχισε λέγοντας για τις καταγγελίες περί … καρέκλας:
“Επειδή ακούω κάτι για καρέκλες, την Κυριακή το βράδυ της ψηφοφορίας ρωτήθηκα από τον πρωθυπουργό εάν θέλω να παραμείνω υφυπουργός Ναυτιλίας: είπα «όχι». Είμαι ο μοναδικός εκ των 45 διαγραφέντων βουλευτών που παρέδωσε την έδρα του”
Η κόντρα μάλιστα πέρασε και σε προωπικό επίπεδο με αναφορές όπως “για το τι θα κάνει ο αδερφός μου, η πλευρά που το λέει ας κοιτάξει το δικό της αδερφό. Αυτά είναι παραπολιτική, είναι κατινιές”.

Διαβάστε επίσης:
Σήμερα αποφασίζεται ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Παναγιωτακόπουλος: «Διαπραγματευτής της εθνικής μας μιζέριας ο Παπαδήμος»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε