Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Δημαράς απειλεί την πολιτική ισορροπία – Ο Παπανδρέου αντιμέτωπος με ΤΟ ΝΗΣΙ

– Σε πανικό οι επιτελείς Παπανδρέου από την άνοδο του ανεξάρτητου υποψηφίου
– Παροχές και προεκλογικά δωράκια για να συσπειρωθεί η βάση
– Ακόμα “ψάχνονται” στην ΕΡΤ για την ώρα μετάδοσης της διακαναλικής
– Πως βρέθηκαν τώρα τα χρήματα για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων

Δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές και η επέλαση Δημαρά στην μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και τα άσχημα μαντάτα που παίρνει ο κομματικός μηχανισμός από την δυσαρεστημένη βάση των ψηφοφόρων του οδήγησε το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου να τον… “βγάλει μπροστά!”

‘Ετσι, χθες στο Περιστέρι ο πρωθυπουργός, όχι μόνο στάθηκε δίπλα στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Σγουρό, αλλά ψάχνοντας τις τσέπες του βρήκε… λεφτά.

Εξήγγειλε λοιπόν μέτρα για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενεστέρων και των ανέργων υλοποιώντας τη δέσμευση που είχε αναλάβει στη ΔΕΘ, σε μια στιγμή όμως που της προσδίδει έντονο προεκλογικό χρώμα. Συγκεκριμένα ανήγγειλε τη χορήγηση έκτακτου βοηθήματος σε 500.000 χαμηλοσυνταξιούχους και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους ανέργους.

Το βοήθημα αυτό θα δοθεί με τη σύνταξη του Δεκεμβρίου και τα χρήματα προέρχονται από τα 100 εκατ. ευρώ που είχαν μείνει στα ταμεία του κράτους από το επίδομα αλληλεγγύης, καθώς δεν είχε καταβληθεί η δεύτερη δόση του.

Οι δικαιούχοι θα λάβουν από 100 ως 300 ευρώ, αναλόγως των συνολικών εισοδημάτων τους.

Και ο πρωθυπουργός δεν θα σταματήσει εδώ. Αφού τέθηκε προσωπικά επικεφαλής της μάχης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα κάνει περιοδείες στις προβληματικές περιοχές αλλά και θα δώσει διακαναλική συνέντευξη την Δευτέρα.

Κι εδώ όμως εντοπίζεται μεγάλο πρόβλημα. Η ημέρα που επελέγη από το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου είναι λίγο έως πολύ προβληματική.

Κι αυτό γιατί ΤΟ ΝΗΣΙ, η τηλεοπτική σειρά της χρονιάς που προβάλλεται από το Mega, κάνει το κανάλι να σκέφτεται δυο φορές να αναβάλλει την προβολή της προκειμένου να δείξει την συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Έτσι στην κυβέρνηση και την ΕΡΤ αναζητούν ποιά θα είναι η ώρα της διακαναλικής συνέντευξης μιας και το Νησί δεν μπορεί να μετακινηθεί κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 100 ως 300 ευρώ …τα Χριστούγεννα. Βρέθηκαν τα λεφτά;

“Ομηρος” στο Νησί ο Παπανδρέου


Γκάλοπ φέρνει πρώτους Κακλαμάνη – Δημαρά – Μίχα


Τέλη Δεκεμβρίου το επίδομα – Δείτε τι δικαιούστε

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε