Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Φράγκος αμφισβητεί την καταγωγή Κεμάλ, Ερντογάν! Απόσπασμα από το βιβλίο του

Ο Φράγκος αμφισβητεί την καταγωγή Κεμάλ, Ερντογάν! Απόσπασμα από το βιβλίο του

Ο Φραγκούλης Φράγκος “ξαναχτυπά”. Αυτή τη φορά ως…συγγραφέας. To Onalert παρουσιάζει ένα μικρό απόσπασμα από το νέο του βιβλίου με τίτλο ”ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ” που συνοδεύεται από CD και περιέχει χάρτες και αποκαλυπτικά ντοκουμέντα.

Ο Φράγκος έχει μάθει τη τέχνη…του promotion άψογα!

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Ήταν μια χειμωνιάτικη μέρα του Νοεμβρίου του 1991, όταν, νεαρός αντισυνταγματάρχης, έφτασα στην Άγκυρα με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Ακολούθου της Ελληνικής Πρεσβείας, διηγείται ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος, πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Αμυνας .

Ο πατέρας μου, Στέργιος, γεννημένος το 1914 στη Χαριούπολη της Ανατολικής Θράκης, από πατέρα Σφακιανό και μάνα Ανατολικοθρακιώτισσα, μου περιέγραφε στα παραμύθια του έναν τόπο λατρευτό και ευλογημένο· αλλά, έξω από τον κόσμο του παιδικού ονείρου, αιωρούνταν ερωτηματικά εάν θα πρέπει να συνεχίσω κι εγώ να τον αγαπώ. Ήθελα να διαπιστώσω ο ίδιος αν, μετά τον ξεριζωμό της Μικρασιατικής Καταστροφής, υπήρχαν ακόμα ψήγματα των Ελλήνων και των λαών της Μικράς Ασίας ή αν είχαν απομείνει μόνο τα σπασμένα μάρμαρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε