Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Καραμανλής μίλησε και είπε: “Οταν μιλήσω, θα μιλήσω για όλους και για όλα”

Ο Καραμανλής μίλησε και είπε: “Οταν μιλήσω, θα μιλήσω για όλους και για όλα”

Μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του, για τις εκλογές, για την οικονομία αλλά διευκρίνησε οτι όταν είνα να μιλήσει θα μιλήσει για όλους και για όλα…

Το βιβλίο της ηγεσίας της ΝΔ για μένα έχει κλείσει, φέρεται να είπε ο Κώστας Καραμανλής στους εμπόρους οι οποίοι συναντήθηκαν μαζί του μετά από δικό τους αίτημα.

Είπε επίσης οτι στηρίζει τη νέα ηγεσία του κόμματος ώστε σύντομα η ΝΔ να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας.

Ο κ. Καραμανλής εκτίμησε πως ο πρωθυπουργός τελικά δεν θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, τονίζοντας πως ο Γιώργος Παπανδρέου θέλησε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Σε μια συζήτηση εφ’ ολης της ύλης που είχε με το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, που τον επισκέφτηκε στο γραφείο του, ο Κ.Καραμανλής φέρεται να εξέφρασε την εκτίμηση πως το ΠΑΣΟΚ ειχε υπερεκτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, το οποίο -όπως φέρεται να είπε – θα ειναι πολύ καλό για τη ΝΔ.

‘Οσον αφορά την οικονομία,ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τελικά θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, άφησε δε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση στην αποπληρωμή του χρέους, κάτι που, όπως φέρεται να είπε, δεν σημάνει χρεοκοπία.

Αναφερόμενος στη δική του διαχείριση στον τομέα της οικονομίας, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να επεσήμανε πως φρόντιζε να δανείζεται στην αρχή του χρόνου και να μην προβάλλει τις αδυναμίες της χώρας.

Ο Κ.Καραμανλής φέρεται επίσης να σημείωσε πως τώρα προέχει να σωθεί η οικονομία και ότι “είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω αυτή τη στιγμή”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε