Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Καστανίδης κάνει τους διαγραφέντες… κόμμα!

Ο Καστανίδης κάνει τους διαγραφέντες… κόμμα!

Πολιτικό κόμμα στο οποίο θα συμμετέχουν οι βουλευτές που διαγράφηκαν πρόσφατα από το ΠΑΣΟΚ πρόκειται να ιδρύσει ο Χάρης Καστανίδης.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες, είπε ο κ. Καστανίδης. Είναι άλλωστε κι εκείνος ένας από εκείνους που διαγράφηκαν γιατί δεν ψήφισαν το νέο μνημόνιο.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών προανήγγειλε την ίδρυση του νέου κόμματος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Διέψευσε όμως ότι γίνονται συζητήσεις με βουλευτές που διαγράφηκαν από άλλα κόμματα.

«Ήδη έχει ξεκινήσει μία συνεννόηση και μία συζήτηση μεταξύ των βουλευτών οι οποίοι διεγράφησαν ώστε να συντονίσουμε τις κοινοβουλευτικές μας και πολιτικές δραστηριότητες» είπε.

Εξαπέλυσε σκληρή επίθεση τόσο στον Γιώργου Παπανδρέου όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, για τη νέα δανειακή σύμβαση, που όπως είπε «έχει τρομακτικούς όρους, που οδηγούν τον κόσμο και τη χώρα σε αδιέξοδο».

«Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με μία γραμμή την οποία υποστηρίζει ένα μικρό ιδεολογικό μόρφωμα στο ΠΑΣΟΚ, που έχει μεταλλαχθεί σε νεοφιλελεύθερο. Εμείς ανήκουμε στον χώρο της κεντροαριστεράς, ανήκουμε στην ευρωπαϊκή παράδοση του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Και θα υπερασπιστούμε τέτοιες απόψεις», τόνισε και απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής του στο κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Παρασκευή συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Η κίνηση των 7 “λοχαγών” του ΠΑΣΟΚ – Ζητούν νέο πρόεδρο μέσω συνεδρίου

Και επισήμως υποψήφιος ο Παπουτσής – Θέλει εκλογή από τη βάση

O Πάγκαλος, ο Ραγκούσης, η παρέμβαση και οι υποψήφιοι Πρόεδροι

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε