Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Μακρόν στην Ελλάδα Live: Λεπτό προς λεπτό η επίσκεψη Μακρόν

επίσκεψη Μακρόν
Φωτογραφία: Eurokinissi

– Σε εξέλιξη το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Γάλλου προέδρου, στο Προεδρικό Μέγαρο
– Εντυπωσιακή η Μπριζίτ Τρονιέ με κόκκινο φόρεμα! Total black look από την Μπέτυ Μπαζιάνα!
– Παρόντες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, Μαρέβα
– Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Γαλλίας αποθέωσε την Ελλάδα στην ομιλία του στην Πνύκα και ανέπτυξε την πρότασή του για ολοκληρωτική αλλαγή στην Ευρώπη
– Άγριο ξύλο μελών της ΛΑΕ με τα ΜΑΤ πριν την ομιλία του Μακρόν!
– Επίσκεψη Μακρόν… λεπτό προς λεπτό! Ζωντανά όσα συμβαίνουν στο live blogging του newsit.gr

Ο Μακρόν στην Ελλάδα… day one! Ο Γάλλος προέδρος πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, μετά την εκλογή του. Η σύζυγός του και μια σειρά Γάλλων επιχειρηματιών τον συνοδεύουν, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο! Κάπως έτσι, η επίσκεψη Μακρόν, όπως είναι λογικό, επισκιάζει οτιδήποτε άλλο στην ειδησεογραφία.

Μακρόν στην Ελλάδα… η αρχή!

Τον Γάλλο πρόεδρο, νωρίτερα, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Αμέσως μετά, τον Εμανουέλ Μακρόν υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι δυο τους προχώρησαν σε κοινές δηλώσεις. “Η Ελλάδα θα εκπληρώσει, στο ακέραιο, τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει”, τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την υποδοχή. Δείτε εδώ όσα συνέβησαν στην συνάντηση.

Στην συνέχεια τον Γάλλο πρόεδρο υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Οι δηλώσεις των δύο ανδρών (σ.σ. διαβάστε τις αναλυτικά εδώ) μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, όμως υπήρξε και ένα… απρόοπτο!

Την ίδια ώρα, χρέη “ξεναγού” είχε αναλάβει η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα. Και όχι για… όποια κι όποια, αλλά για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Τρονιέ. Η οποία για μία ακόμη φορά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!

Παρακολουθήστε ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου, μέσα από το live blogging του newsit.gr

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις