Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Ό.Ρεν ζητάει νέα μέτρα και απαιτεί ξανά συναίνεση από τη Νέα Δημοκρατία

Σε συνέντευξη τύπου ο κοινοτικός επίτροπος ζήτησε χωρίς περιστροφές νέα μέτρα για το 2011 ενώ, κόντρα στην χθεσινή άρνηση του Α.Σαμαρά να αποδεχτεί το Μνημόνιο, επαναλαμβάνει την απαίτηση του για συναίνεση.
 

Ο Όλι Ρεν, αμέσως μετά την ανακόινωση των προβλέψεων της Κομισιόν για το 2011 και το 2012, χωρίς να μασάει τα λόγια του τόνισε πως χρειάζονται τώρα νέα μέτρα.
 
”Λόγω της πιο αδύναμης από ότι αναμενόταν ανάπτυξη για τον προηγούμενο χρόνο, αλλά και λόγω κάποιων επιπλέον δημοσιονομικών ολισθημάτων, υπάρχει η ανάγκη για επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα για το 2011” ήταν η πρώτη κρυάδα που μας επιφύλαξε.
 
Το πόσο επώδυνο θα είναι το νέο πακέτο που μας ετοιμάζουν θα εξαρτηθεί από τους ελέγχους που κάνει τώρα η τρόικα στη χώρα μας είπε ενώ ταυτόχρονα ξανααιτιολογούσε την ανάγκη νέων μέτρων!
 
”Ναι, αδιαμφισβήτητα υπάρχει η ανάγκη για νέα μέτρα, θα εξαρτηθεί από το πόρισμα της τρόικας το πόσο έντονα θα είναι τα μέτρα που θα απαιτηθούν” ήταν τα λόγια του.
 
Μεγαλύτερη όμως επιμονή, ακόμα και από τα πρόσθετα μέτρα, επέδειξε ο Όλι Ρεν στην συνεχώς επαναλαμβανόμενη ”σύσταση” του για συναίνεση από τις πολιτικές δυνάμεις, φωτογραφίζοντας έτσι τη Νέα Δημοκρατία.
 
Μόλις 24ώρες νωρίτερα ο κύριος Ρεν είχε ζητήσει, ουσιαστικά από τον Αντώνη Σαμαρά, να στηριχθεί το Μνημόνιο από τα ελληνικά κόμματα.Αμέσως μετά, του απάντησε ο αρχηγός της Ν.Δ από το Ζάπειο πως ”δεν συναινώ με κάτι που καταστρέφει τη χώρα μου”.
 
Σήμερα λοιπόν ο κύριος Ρεν έδωσε συνέχεια στο πινγκ πονγκ με τον Α.Σαμαρά λέγοντας : ”Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μία πολύ σοβαρή κατάσταση και ζητώ από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να δείξουν την υπευθυνότητα που απαιτείται σε αυτή την πολύ σοβαρή κατάσταση”.
 
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε