Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

O Π. Ψωμιάδης στο NewsIt: “Δεν θα γονατίσω” – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο κόμμα – Ποιός θα τον διαδεχτεί

O Π. Ψωμιάδης στο NewsIt: “Δεν θα γονατίσω” – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο κόμμα – Ποιός θα τον διαδεχτεί

– Ο Π. Ψωμιάδης δηλώνει πως η νέα μάχη θα δοθεί στον Άρειο Πάγο
– Δεν αποκλείει το γεγονός η δίωξή του να ήταν πολιτική
– Ο αδελφός του θα είναι εκείνος που θα τον διαδεχθεί εάν τεθεί σε αργία
– Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Π. Ψωμιάδη στο NewsIt

Αποφασισμένος να δώσει σκληρή μάχη εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος μιλώντας αποκλειστικά στο NewsIt κατήγγειλε ότι “προχθές καταδικάστηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείχνει το επίσημο κράτος απέναντι στους πολίτες. Το πρόσωπο το ανθρώπινο και κοινωνικό που έδειξε επί 8 χρόνια η νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Δηλώνει έτοιμος να δώσει νέα σκληρή μάχη και να την κερδίσει αυτή την φορά στον Άρειο Πάγο και αναφορικά με την καταδίκη του αναφέρει πως “κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα. Ένα θέμα που δεν κατάλαβε κανείς είναι το γιατί τιμωρήθηκα. Μιλούν για παράβαση καθήκοντος. Ποια παράβαση καθήκοντος λένε όταν υπάρχει γνωμοδότηση της νομική της υπηρεσίας της νομαρχίας , ότι κύριε νομάρχα έχετε τη διακριτική ευχέρεια να ανακαλέσετε ή να μεταρρυθμίσετε τις πράξεις επιβολής προστίμων τις οποίες παραπονείται ο αιτών”. 

Εξηγώντας την υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε δηλώνει στο NewsIt χαρακηριστικά “Για 1.000 ευρω δεν ντρεπόμαστε; Κινδυνεύω να χάσω τη θέση μου για 1000 ευρώ, όταν ο κάθε δημόσιος λειτουργός, διοικητής τροχαίας ή έφορος, έχει δικαίωμα να μειώσει πρόστιμο, ο αιρετός νομάρχης ήπεριφερειάρχης να μην έχει αυτό το δικαίωμα; Κοιτάξτε το σύστημα θέλει να με γονατίσει αλλά να γνωρίζει ότι είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω. Δε γονατίζω για 1000 ευρώ όταν οι άλλοι έχουν εξαπατήσει, έχουν καταληστέψει τον ελληνικό λαό και είναι αθώοι, όταν καταταλαιπωρείται ο ελληνικός λαός για καποιους ενόχους, εγώ δε θα κάνω πίσω. Και μόνος μου να μείνω θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πατρίδα, τη θρησκεία, την οικογένεια”.

Μάλιστα, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ορθάνοιχτα για το εάν ήταν η δίωξή τουη πολιτική, λέγοντας πως “εγώ αυτό που γνωρίζω είναι πως οι ένοχοι είναι έξω και ένας αθώος για τον οποίο λειτούργησε το αβέβαιο σκέλος σήμερα κινδυνεύει να πεθάνει και αναφέρομαι στον ευατό μου. Όποιος ήταν παρών στο δικαστήριο αντιλαμβάνεται τι λέω. Από εκεί και πέρα η κοινωνία θα κρίνει”.

Για τον εάν θα ιδρύσει νέο κόμμα εάν τον καθαιρέσουν απαντά “η κίνηση μου αυτή δεν έχει καμία σχέση με την αθωωτική ή ενοχοποιητική απόφαση. Αυτό που είναι να κάνω εγώ θα το κάνω. Εγώ δε θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα ούτε στην παράταξή μου, ούτε στον Σαμαρά, ούτε στην πατρίδα. Ότι θα κάνω θα ειναι για το καλό της ενότητας της κεντροδεξιάς και του ελληνικού λαού”.

Για το ποιος τον διαδέχεται στην περιφέρεια εάν τον καθαιρέσουν απαντά “βάσει νόμου ο αναπληρωτής νομάρχης, ο αδελφός μου ο Διονύσης ο Ψωμιάδης. Οι εντολείς, οι δήθεν εντολείς διαφωτιστές της παγκοσμιοποίησης και οι εκπρόσωποι τους αρχίζουν και ιδρώνουν. Ο λαός ξυπνάει, ο λαός πιστεύω πως έρχεται η ώρα που θα επαναστατήσει”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο NewsIt

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε