Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

«Ο Παπανδρέου μας οδηγεί στο γκρεμό»

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Στο σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης, με μη πολιτικά πρόσωπα που θα επικυρώσει τη Συμφωνία των Βρυξελλών και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές επιμένει η ΝΔ.

Μόνο που το κλίμα ανάμεσα στα δυο μεγάλα κόμματα, που θα κληθούν να διαπραγματευτούν για την κυβέρνηση σωτηρίας παραμένει τεταμένο. «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι γαντζωμένος στην εξουσία, είναι γαντζωμένος στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου που μάς οδηγεί στο γκρεμό» δήλωσε στο Mega ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης επανέλαβε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση –εφόσον η κυβέρνηση πάρει τελικά ψήφο εμπιστοσύνης- καθώς «έχει καταστεί αναπόφευκτη», αλλά ξεκαθάρισε ότι για τον συνοδευτικό νόμο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

«Εάν οι πολιτικές που θα αναφέρονται μέσα είναι πολιτικές που βγάζουν την οικονομία από την κρίση, τότε ναι, δεν έχουμε κανέναν λόγο. Εάν όμως είναι προς τη λάθος κατεύθυνση, το ‘όχι’ είναι κάθετο» υποστήριξε.

Ταυτόχρονα, επιχείρησε να υποβαθμίσει τη συνάντηση πέντε βουλευτών του κόμματος (Κ. Χατζηδάκης, Κυρ. Μητσοτάκης, Ευ. Αντώναρος, Μιλτ. Βαρβιτσιώτης και Α. Σπηλιωτόπουλος) με συναδέλφους τους του ΠΑΣΟΚ, για να συνταχθεί κείμενο για την ανάγκη κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης. «Όλοι κουβέντιαζαν με όλους» χθες στη Βουλή, είπε.

ΤΟ NEWSIT ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Θα σου δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης αν εντός της ημέρας “κλειδώσεις” την κυβέρνηση εθνικής ενότητας”

“Δεν θα φτάσουμε στην ψήφο εμπιστοσύνης”

Γ. Παπανδρέου: ψηφίστε “ναι” και μετά παραιτούμαι

Το σχέδιο Παπανδρέου για να κρατήσει την εξουσία

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε