Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος βρήκε τι φταίει για το μπάχαλο στο ΠΑΣΟΚ: τα ΜΜΕ!

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος βρήκε τι φταίει για το μπάχαλο στο ΠΑΣΟΚ: τα ΜΜΕ!

Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται αλλά κάποιοι εξακολουθούν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Και το χειρότερο, προσπαθούν να ρίξουν σε άλλους, τις δικές τους ευθύνες.

Όπως παραδείγματος χάρη ο Πάρις Κουκουλόπουλος. Πρώην υπουργός, κομματικό στέλεχος εδώ και χρόνια, τελευταία δε και εξ απορρήτων του Ευάγγελου Βενιζέλου. Για άλλους –όπως ο Λεωνίδας Γρηγοράκος-, βέβαια, είναι ο υπεύθυνος για την εικόνα… τσίρκου που παρουσίασε το άλλοτε κόμμα εξουσίας κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις.

«Κ@@@παιδο σε φέραμε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσεις» του φώναζε εν εξάλλω στους διαδρόμους της Ιπποκράτους μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη.

Και ενώ ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές και τα στελέχη αποχωρούν, ενώ αυξάνονται οι απειλές να μην ψηφιστούν στα μέτρα, ενάντια στην κομματική γραμμή, ενώ οι μάσκες έπεσαν και βγήκαν τα μαχαίρια, ο Πάρις Κουκουλόπουλος ανακάλυψε τι φταίει: τα ΜΜΕ που παρουσιάζουν τους διάλογους και τα όσα τραγελαφικά γίνονται στην Ιπποκράτους.

Το είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega: «εμείς έχουμε σοβαρό πρόβλημα δεν το κρύβουμε, 11 βουλευτές ναι. Κι ασχολείται όλο σύστημα από το πρωί ως το βράδυ με τους 11, όταν μια ολόκληρη κοινοβουλευτική ομάδα (22 βουλευτές δηλαδή) έχει πάει απέναντι, δεν έχει πει καν παρών. Είναι δίκαιο, είναι αθώο, είναι τυχαίο, από συνήθεια συμβαίνει;» είπε.

Κι όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν βλέπει σκοπιμότητα, η απάντηση ήταν καταφατική. «Βλέπω σκοπιμότητα ναι. Υπάρχει σκοπιμότητα και υπάρχει και αφροσύνη γιατί χωρίς το ΠΑΣΟΚ, την άλλη Τετάρτη, τα μέτρα δεν περνάνε».

Προανήγγειλε δε… ξεκαθάρισμα λογαριασμών “με ονόματα και αριθμούς” μετά τις 7 Νοεμβρίου. Τότε, σύμφωνα με τον κ. Κουκουλόπουλο, το ΠΑΣΟΚ θα κατοχυρώσει έναν νέο ρόλο “που δυσκολευόμαστε κι εμείς να κατανοήσουμε”, του στρατηγικού εγγυητή της κυβέρνησης και της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεσαν οι μάσκες στο ΠΑΣΟΚ και βγήκαν τα μαχαίρια! – Απίστευτοι χαρακτηρισμοί και σκληρές κουβέντες από στελέχη του κόμματος

Ο Σωκράτης Ξυνίδης βγάζει στην φόρα τα άπλυτα του ΠΑΣΟΚ!

Έμειναν με 154 “ναι” – Φοβούνται τους “βουβούς” που θα πούνε όχι στην ψηφοφορία

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτη η Χρυσή Αυγή σε νέα δημοσκόπηση

Βενιζέλος: Ματαιοπονούν οι εργολάβοι της διάλυσης του ΠΑΣΟΚ – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Μικραίνει το ΠΑΣΟΚ – Δραματικές ώρες – Αποχώρησαν Ξενογιαννακοπούλου – Κασσής – Μετασεισμοί στην κυβέρνηση

Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα! Άγριοι διάλογοι στο… πεζοδρόμιο της Ιπποκράτους!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε