Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

O πατέρας Πλεύρης στο ΛΑΟΣ με τον γιο Πλεύρη στη Ν.Δ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τον πατέρα του Θάνου Πλευρη, που αποχώρησε απο τον ΛΑΟΣ, έβαλε ο Γ. Καρατζαφέρης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ο γιος φεύγει, ο πατέρας έρχεται. Λίγο μετά την αποχώρηση του Θ. Πλεύρη απο τον ΛΑΟΣ, ο Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε οτι ο Κώστας Πλεύρης τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Ο κ. Καρατζαφέρης σε δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συστράτευση του κ.Πλεύρη ο οποίος, όπως είπε μάλιστα, θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από την πλευρά του ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι αποτελεί τιμή η τοποθέτησή του στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και υποστήριξε ότι ο ΛΑΟΣ «επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον».

Υπενθυμίζεται οτι ο κ. Καρατζαφέρης έχει εντάξει στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ τον Λεωνίδα Γεωργιάδη, αδελφό του Αδωνη.

Να σημειωθεί ότι πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Α’ Αθηνών στις 6 Μαΐου, αναδείχθηκε ο Θανάσης Πλεύρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις εκλογές της 6ης Μαΐου Γιώργος Κύρτσος, θα τοποθετηθεί επικεφαλής της λίστας του ΛΑΟΣ στην Α’ Αθηνών.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε δηλώσεις του εξακολουθεί να αφήνει αιχμές για πιθανό χρηματισμό των στελεχών του, προκειμένου να εγκαταλείψουν το κόμμα, ενώ αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών υποστήριξε ότι είναι ο επιχειρούμενος διχασμός. Ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως εγκληματούν εις βάρος της χώρας όσοι προσπαθούν να διχάσουν το λαό για πρόσκαιρα κομματικά οφέλη και τόνισε ότι «τα κούφια βόλια δεν πιάνουν τόπο» και πως χρειάζεται ένα συγκροτημένο πολιτικό μέτωπο που θα αναζητήσει συμμαχίες στο Νότο, «προκειμένου όλοι μαζί, να πάμε να ζητήσουμε αλλαγή του οικονομικού πλαισίου το οποίο πρεσβεύει και επιβάλλει εν τέλει η κ. Μέρκελ».

Διαβάστε

Θ. Πλεύρης: Γιατί έφυγα από το ΛΑΟΣ

Στη ΝΔ η Ντ.Μπακογιάννη – Πλεύρης και Ανατολάκης στο πλευρό του Σαμαρά – Έξαλλος ο Γ. Καρατζαφέρης: “Πανστρατιά προδοτών”

«Είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε» – Όταν Πλεύρης και Ανατολάκης πέρασαν το κατώφλι της ΝΔ

Επίθεση εναντίον του Θ. Πλεύρη

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε