Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ “καρφώνει” το στέλεχος του που θεωρεί τα Ίμια τουρκική βραχονησίδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ “καρφώνει” το στέλεχος του που θεωρεί τα Ίμια τουρκική βραχονησίδα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης με ιδιαίτερα έντονο τρόπο αποδοκίμασε τις δηλώσεις του στελέχους του κόμματος, Νάσου Θεοδωρίδη και μάλιστα μέσω twitter.

Mέσω twitter ο κ. Σκουρλέτης αναφέρει πως “οι προσωπικές απόψεις του Ν. Θεοδωρίδη απέχουν παρασάγγας από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπροσωπούν κατ’ ουδένα τρόπο”, απαντώντας έτσι και στη Νέα Δημοκρατία που καλούσε το κόμμα του κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί και να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις αυτές.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με δημόσιες αναρτήσεις του στο Facebook έγραφε πως τα Ίμια κατά τον ίδιο ονομάζονται Καρντάκ, όπως δηλαδή αποκαλούν τη βραχονησίδα οι Τούρκοι.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τα Ίμια κατά την παραχώρηση των Δωδεκανήσων από την Ιταλία προς την Ελλάδα περιελάμβανε μόνο τις παρακείμενες προς αυτά βραχονησίδες, σημειώνοντας πως τα Ίμια “είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο”.

Και συνεχίζει λέγοντας πως το επεισόδιο στα Ίμια αποτελεί την πιο ευφυή επινόηση του ελληνικού καπιταλισμού για την απόσπαση της συναίνεσης των καταπιεζόμενων μαζών που είναι η επίσημη κρατική προπαγάνδα περί δήθεν ύπαρξης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: “Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ και είναι τουρκικά”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε