Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Τσίπρας, ο Μέσι, ο Μαραντόνα και η… εφτάρα!

Ο Τσίπρας, ο Μέσι, ο Μαραντόνα και η… εφτάρα!

Το ζήτημα είναι πολιτικοοικονομικό, αλλά η κόντρα Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ για τις επενδύσεις μπορεί να εξηγηθεί και με ποδοσφαιρικούς όρους…

Ο Αντιπρόεδρος Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός δεν θέλει τις επενδύσεις.

«Η “Εldorado Gold” προσπαθούσε ενάμιση χρόνο να δει τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας μπορεί να βλέπει τον κ. Καρανίκα, αλλά δεν μπορεί να βλέπει την “Eldorado Gold”. Για να μην κοροϊδευόμαστε, προφανώς ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε την επένδυση, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης κατηγορόντας παράλληλα και τον αρμόδιο υπουργό, Γ. Σταθάκη για εμπαιγμό των εργαζομένων:

«Οι εργαζόμενοι πήγαιναν με αγωνία στον κ. Σταθάκη να του πουν ότι ανησυχούν για τις δουλειές τους και εκείνος τους έλεγε: “Ελάτε στην Αθήνα και πηγαίνετε στον Άδωνι να σας βρει δουλειά”. Ο εκατομμυριούχος Σταθάκης κάνει πλάκα με τους εργαζόμενους και το παίζει και αριστερός;».

Με… ποδοσφαιρικούς όρους ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «ο κ. Τσίπρας δεν είναι ούτε ο Μαραντόνα, ούτε ο Μέσι. Θα μπορέσει ποτέ ο Αλέξης Τσίπρας που δεν έχει βγάλει ούτε ένα ευρώ στη ζωή του, που ήταν πρώτος σε όλες τις διαδηλώσεις κατά των ιδιωτικοποιήσεων και που σήμερα διώχνει επένδυση 2 δισ. ευρώ να ανταγωνιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο επίπεδο των αγορών; Μακάρι να τολμήσει να μπει στο γήπεδο, “εφτάρα” θα του ρίξει. Ο Τσίπρας είναι αδύνατον να φέρει επενδύσεις, γιατί δεν τις θέλει».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις