Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο “χαβαλές” Μητσοτάκη σε Μπουτάρη – “Δεν περίμενα γραβάτα από σένα” [pics,vid]

Ο “χαβαλές” Μητσοτάκη σε Μπουτάρη – “Δεν περίμενα γραβάτα από σένα” [pics,vid]

Στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Πέμπτης (05.10.2017) προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία στην 2η Σύνοδο της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2017). Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη με τα… πειράγματα να μην λείπουν.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης είχε θερμό εναγκαλισμό και μια σύντομη συζήτηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με τον οποίον διατηρούν πού καλές σχέσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με το thestival.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε τις ενδυματολογικές επιλογές του κ. Μπουτάρη λέγοντας του με χιούμορ “δήμαρχε δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση” αναφερόμενος στη γραβάτα του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την γραβάτα ο κ. Μπουτάρης είπε χαρακτηριστικά “θα φοράω γραβάτα γιατί είμαι αστός και τονίζει την αστική μου υπόσταση” κάνοντας φυσικά τον περίγυρό του να ξεσπάσει σε γέλια.

Εκτός από τον κ. Μπουτάρη τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Συνεχίζεται η περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα

Επίσκεψη στο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή  στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού “Πόντος”, την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος ΚΕΒΕ, τη Βιομηχανία Επεξεργασίας Προφίλ Αλουμινίου ELVIAL, το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, καθώς και περίπατο στο κέντρο της πόλης όπου θα συζητήσει με κατοίκους.-

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις