Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οι 16 που συζητούν με Καραμανλή-τι σχεδιάζει ο πρώην Πρωθυπουργός

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Πολλοί περνούν την πόρτα του γραφείου του Κ. Καραμανλή στην Π. Κυριακού, μόλις χθες ο πρώην Πρωθυπουργός είχε συνάντηση με έξι βουλευτές που υπήρξαν στελέχη των κυβερνήσεών του.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Καθημερινή” μεταξύ των χθεσινών συνομιλητών του Κώστα Καραμανλή ήταν και οι κύριοι Ν. Δένδιας και Α. Σπηλιωτόπουλος.
Ο πρώην Πρωθυπουργός είχε συνάντηση πριν μερικές μέρες με το Γιώργο Σουφλιά, ενώ ήταν σε διαρκεί επαφή με τον Θ. Ρουσόπουλο την ημέρα των δηλώσεων Σαμαρά που έφεραν την οριστική ρήξη μεταξύ τους.
Ως συνομιλητές του πρώην προέδρου της Ν.Δ. φέρονται οι κύριοι Αντώναρος,Μολυβιάτης, Παπαθανασίου,Χατζηδάκης,Ζώης,Στυλιανίδης,Βλάχος,Ανδριανός και Παυλόπουλος, ενώ εκτός από τους παλιούς πρώην και νυν βουλευτές στα πηγαδάκια των καραμανλικών έχουν προστεθεί και οι κύριοι Λυκουρέτζος, Μπεκίρης και Τσουμάνης.
Άνθρωπος του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού ωστόσο διαβεβαιώνει ότι οι συναντήσεις και οι συνομιλίες του Κ. Καραμανλή δεν έχουν να κάνουν με σχηματισμό κανενός είδους κομματικού μηχανισμού, αντίθετα τονίζεται η άποψη του πρώην προέδρου “εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτά για τα οποία κατηγορούσα άλλους”
Πότε θα μιλήσει και τι θα πει ο Καραμανλής
Το μεγάλο ζητούμενο είναι αυτό. Πολλοί είναι εκείνοι που πιέζουν τον Κ. Καραμανλή να μιλήσει, να πάρει θέσει, να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα των Κυβερνήσεών του, αλλά και όσους τον στήριξαν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα οι κύριοι Σπηλιωτόπουλος και Αντώναρος φέρονται να λένε ότι ο χρόνος για την τοποθέτηση Καραμανλή είναι κοντά. Κάποιοι μάλιστα έχουν εισηγηθεί στον πρώην πρόεδρο να μιλήσει εντός του Ιουνίου.
Άλλοι του ζητούν να τοποθετηθεί στο συνέδριο, ωστόσο άλλοι θυμίζουν ότι ο Καραμανλής τονίζει πως “το συνέδριο είναι υπόθεση του προέδρου, εγώ δεν έχω πρόθεση να παρέμβω”.
Το τι θα πεί όταν αποφασίσει να μιλήσει είναι αυτό που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του θυμίζουν απλά με νόημα ότι ως Καραμανλής δεν αποκαλύπτει ποτέ τα σχέδιά του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε