Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Οι 7 νάνοι, ο αιώνιος γκρινιάρης, ο Πάγκαλος και το κέντρο της Αθήνας

Επεισόδιο 3.456 στην αντιπαράθεση Πάγκαλου – Μιχελάκη, ή Μιχελάκη – Πάγκαλου. Αυτή την φορά για την πάταξη της εγκληματικότητας και το έργο της κυβέρνησης στο κέντρο της Αθήνας.

O αντιπρόεδρος της κυβερνησης ξεκίνησε την απάντησή του καταγγέλλοντας “το σύστημα παραπληροφόρησης της Συγγρού”, το οποίο όπως λέει διέδιδε ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές.

Μετά ήρθε η στοχοποίηση. Ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται, κατά του αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του εκπροσώπου του Γιάννη Μιχελάκη, λέγοντας:

«Μεταξύ των «επτά νάνων» της ηγεσίας της ΝΔ, που όλο και περισσότερο μοιάζει με την Πολιτική Άνοιξη, ο κ. Μιχελάκης δικαίως κερδίζει τον τίτλο του «αιώνιου γκρινιάρη». Είναι, μαζί με τον αρχηγό του, οι «ιεραπόστολοι» της εθνικής μιζέριας, εκείνοι που επέλεξαν να γίνουν οι κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης, επενδύοντας στην αποτυχία του Έθνους, ώστε να πάρουν μετά την εξουσία».

Μετά, μας θυμίζει οτι ο πρώτος απολογισμός από την εφαρμογή των μέτρων για την Αθήνα έγινε στις 20.6 και έκτοτε έγιναν πολλέεεες συσκέψεις. Κατά σύμπτωση ολοκληρώθηκαν σήμερα.

Τι έχει γίνει;

1) Απελάθηκαν 420 αλλοδαποί και γι’ αυτό το κέντρο της Αθήνας έγινε ασφαλέστερο! (Μάλιστα 118 έφυγαν με το πρόγραμμα εθελοντικής επιστροφής)

2) Ελέγχθηκαν 24! κτίρια και κατασχέθηκαν 94.881 είδη παραεμπορίου.

3) Ο ΟΚΑΝΑ στα νοσοκομεία: Περισσότερα από 10 δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα στο λεκανοπέδιο Αττικής, καθώς και άλλα στην περιφέρεια βρίσκονται σε ετοιμότητα να υποδεχθούν τις θεραπευτικές μονάδες φαρμακευτικής υποστήριξης του ΟΚΑΝΑ μέσα στο φθινόπωρο. (δηλαδή δεν έχει γίνει ακόμα. Τα ναρκωτικά εξακολουθούν να υπάρχουν)

4) Από τις 9 Ιουνίου 2011 λειτουργούν σε καθημερινή βάση δύο Κινητές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής οι οποίες βρίσκονται σε δύο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας (πλατεία Βικτωρίας και Σταθμό Λαρίσης). Μέσω των Κινητών Μονάδων Προληπτικής Ιατρικής του ΚΕΕΛΠΝΟ υλοποιείται η άμεση παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού (μετανάστες, αστέγους, παράνομα εκδιδόμενα άτομα, χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών), ώστε να υπάρξει έλεγχος της υγείας τους, καταγραφή του ιατρικού ιστορικού, των ασθενειών, καθώς και άλλων στοιχείων των μεταναστών.

Και αναφέρει κι άλλα που δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα αλλά έχουν εγκριθεί, όπως τόσα άλλα στο παρελθόν….

Kαι φυσικά ακολούθησε μακροσκελής απάντηση από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ ο οποίος αφού παραθέτει με την σειρά του όλα τα στοιχεία εκείνα που καταρρίπτουν το έργο Πάγκαλου καταλήγει: “…Τελικά, ένα είναι βέβαιο: Ότι ο δεύτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αφού έμεινε χωρίς αρμοδιότητες και ρόλο, προσπαθεί να αποκτήσει πολιτική υπόσταση, βρίζοντας και προκαλώντας. Στο παιχνίδι αυτό, θα τον αφήσουμε μόνο του. Τελεία και παύλα”.

Να το δούμε….

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε