Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι προτάσεις της Ν.Δ. για το φορολογικό σύστημα

Οι προτάσεις της Ν.Δ. για το φορολογικό σύστημα

Προτάσεις που έχουν στόχο την αλλαγή του “αναποτελεσματικού και εξοντωτικού φορολογικού μοντέλου” που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση.

“Σήμερα, η Ελλάδα βρίσκεται παγιδευμένη στη δίνη μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης, η οποία δυστυχώς επιδεινώνεται. Όλοι οι βασικοί δημοσιονομικοί δείκτες έχουν εκτροχιαστεί”, υποστηρίζει με ανακοίνωσή του o αναπληρωτής τομέα Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Και συνεχίζει: “Αντί, η κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα δίκαιο, απλό, σταθερό και αναπτυξιακό φορολογικό περιβάλλον που θα δημιουργούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει αναπτυξιακές δυνατότητες στις υφιστάμενες επιχειρήσεις, να αναχαιτίσει το κύμα φυγής επιχειρήσεων και να δημιουργήσει κλίμα δικαιοσύνης και εμπιστοσύνης στην κοινωνία, κινήθηκε αντίθετα.”

“Ψηφίζοντας μέχρι σήμερα 14 φορολογικούς- οικονομικούς νόμους και με τη λογική του “ράβε- ξήλωνε”, μετέτρεψε την Ελλάδα σε πρωταθλήτρια χώρα σε φόρους στην Ευρώπη”, υποστηρίζει παρακάτω ο κ. Βρούτσης.

“Ταυτόχρονα, δημιούργησε ένα σύγχρονο φορολογικό λαβύρινθο που αντιμετωπίζει συνταξιούχους, χαμηλόμισθους, τρίτεκνους και πολύτεκνους με πρωτοφανή φορολογική σκληρότητα. Διέλυσε τη μεσαία τάξη, έδιωξε χιλιάδες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και παράλληλα απέτρεψε άλλες να επενδύσουν στη χώρα μας”, συνέχισε ο ίδιος.

Διαβάστε εδώ όλες τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για το νέο φορολογικό σύστημα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε