Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δεν τους θέλει! Τα ατυχήματα Καραμανλή, Παπανδρέου και Σαμαρά

Δεν τους θέλει! Τα ατυχήματα Καραμανλή, Παπανδρέου και Σαμαρά

Με αφορμή το ατύχημα του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος παίζοντας χθες μπάσκετ στην αυλή του σπιτιού με τον γιό του έπαθε κάταγμα στον αγκώνα, αξίζει να θυμηθούμε παρόμοιους τραυματισμούς πρώην πρωθυπουργών.

Ήταν Μάρτιος του 1998 όταν ο τότε Πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής μαζί με άλλους βουλευτές του κόμματος του αλλά και του ΠΑΣΟΚ πήγαν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στάθηκε άτυχος καθώς πάτησε την μπάλα και βρέθηκε στο έδαφος και έτσι αναγκάστηκε επί τρεις βδομάδες να παραμείνει στο γύψο. Στο γήπεδο μαζί με τον Κώστα Καραμανλή είχαν βρεθεί οι τότε βουλευτές της ΝΔ Παναγιώτης Ψωμιάδης, Τάκης Σκανδαλάκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Ορφανός, και Βαγγέλης Παπανικολάου και από το ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Κατσικόπουλος και ο Χρήστος Θεοδώρου κλπ.

Αξέχαστη έμεινε και στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η βόλτα του με το ποδήλατο τον Απρίλιο του 2008 στη Σταμάτα. Κάνοντας, λοιπόν, ποδήλατο ο τότε Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάταγμα στον 8ο θωρακικό του σπόνδυλο. Φήμες, που παραμένουν ακόμη ανεπιβεβαίωτες, αναφέρουν πως ο Γ. Παπανδρέου προσπάθησε να διορθώσει την αλυσίδα του ποδηλάτου του… εν κινήσει!
Στη φωτογραφία ο κ. Παπανδρέου αποχωρώντας από το ΚΑΤ όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Ενώ το ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου σατιρίστηκε έντονα σε καρναβαλικές εκδηλώσεις εκείνης της εποχής.

Βλέπετε και οι πολιτικοί είναι άνθρωποι και έχουν και εκείνοι τις άτυχες στιγμές τους…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε