Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Όλο το παρασκήνιο για το χάος με τους υπαλλήλους της Βουλής

Όλο το παρασκήνιο για το χάος με τους υπαλλήλους της Βουλής

Ήταν η πιο γρήγορη προσθήκη που προσπάθησε να περάσει ένας υπουργός Οικονομικών. Μετά από 15 λεπτά αποσύρθηκε! Γιατί όμως κατατέθηκε έτσι αιφνιδιαστικά και γιατί αποσύρθηκε; Όλο το παρασκήνιο στο NewsIt!

Λίγο πριν την ψηφοφορία για τα μέτρα, ο κ. Στουρνάρας με όλες τις νέες τροποποιήσεις στο μεσοπρόθεσμο, όπως είχε προγραμματισμένο το έστειλε στην τρόικα, προκειμένου να το ελέγξουν και να δώσουν το τελικό πράσινο φως.

Η τρόικα όπως είναι εδώ και μήνες γνωστό έχει ζητήσει να καταργηθούν όλα τα ειδικά μισθολόγια στον δημόσιο τομέα, κάτι που σημαίνει πως μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι υπάλληλοι της Βουλής.

Όταν όμως είδαν οι τροικανοί πως από το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, έλειπαν οι υπάλληλοι της Βουλής από την κατάργηση των ειδικών μισθολογίων και δεν εντάσσονται όπως όλοι στο ενιαίο μισθολόγιο, κυριολεκτικά “στόλισαν τον κ. Στουρνάρα.

Έτσι μετά από αυτό ο κ. Στουρνάρας έφερε στη Βουλή μία προσθήκη στο μεσοπρόθεσμο που αφορούσε τους υπαλλήλους της Βουλής και την ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Μετά το χάος που επικράτησε όμως αλλά και το γεγονός πως ο τρόπος που επιχειρήθηκε να περάσει αυτή η προσθήκη ήταν αντισυνταγματικός, ο κ.Στουρνάρας αναγκάστηκε να την αποσύρει, λέγοντας όμως πως θα επανέλθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε