Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Όλοι εναντίον όλων στο ΠΑΣΟΚ

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Δεν περνάει μέρα που να μην πέφτει ένα … γάντι και να μην βρεθούν πολλά, πολλά χέρια να το σηκώσουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

Το άρθρο παρέμβαση του Μ. Χρυσοχοϊδη (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ) που δημοσιεύτηκε σήμερα, προκάλεσε ήδη αντιδράσεις άλλων στελεχών της παράταξης.

Ο υπουργός ζητά να κινηθούν άμεσα οι εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού, ενώ παράλληλα καταλογίζει βαρύτατες ευθύνες σε όσους είχαν την ευθύνη της κρίσης από μέρους του ΠΑΣΟΚ τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης.

“Η επιτυχία αυτής κυβέρνησης  είναι το πρόταγμα μας οι πολίτες θα κρίνουν αυστηρά όσους από εμάς κρατήσουν αποστάσεις από όσα πρέπει να γίνουν μέσα από μια προοπτική προσωπικού ή μικροκομματικού οφέλους” ήταν η αντίδραση του υπουργού Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη, ενώ ο βουλευτής Χ. Αηδόνης μίλησε για προσωπική ιδιοτέλεια αναφέροντας χαρακτηριστικά:
“Καλώ όσους έχουν προσωπικές φιλοδοξίες να λειτουργούν με βάση την ενότητα και όχι την προσωπική ιδιοτέλεια. “

Αυτό ωστόσο δεν είναι το μόνο μέτωπο, ο Χ. Πρωτόπαππας κράτησε σήμερα ανοιχτό το μέτωπο που άνοιξε χθες με τις δηλώσεις του ο Γ. Ραγκούσης λέγοντας πως κάποιοι υπουργοί και μέλη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ δεν στήριξαν τις μεταρρυθμίσεις.

Ο Χ. Πρωτόππαπας είπε πως η Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ στήριξε με μεγάλο κόστος τις δύσκολες διαρθρωτικές αλλαγές όμως π.χ. στον Καλλικράτη που ψήφισε. Δεν έκρινε όμως το ίδιο όταν δεν υπήρχαν καθαρές προτάσεις και λύσεις για το που οδηγείται η κοινωνία από την κάθε υπουργική πρόταση.

Ο κ. Πρωτόπαππας αναφερόμενος και στα όσα έγραψε στο άρθρο του ο κ. Χρυσοχοίδης, αλλά και τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τον Γ. Παπανδρέου, τόνισε πως χρειάζεται προσοχή και νηφαλιότητα λέγοντας χαρακτηριστικά πως “δεν υπάρχουν περιθώρια για οξύτητες”

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε