Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Όλοι οι άνθρωποι του (νέου) προέδρου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από την Κυριακή και μετά, είτε γίνουν εκλογές είτε όχι. Όλα τα βλέμματα τώρα στρέφονται στους… ανθρώπους του.

Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα πλαισιώσουν το περιβάλλον του νέου προέδρου; Οι ρόλοι έχουν λίγο έως πολύ μοιραστεί ήδη.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση του γραμματέα του κόμματος ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που άλλωστε τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο στόχαστρο έντονης κριτικής, εξαιτίας και της συγγενικής του σχέσης με τον Χρήστο Παπουτσή.

Ποιος θα τον διαδεχτεί; Είτε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος, είτε ο Νάσος Αλευράς, υφυπουργός Πολιτισμού επί υπουργίας Βενιζέλου στο υπ. Πολιτισμού.

Επικρατέστεροι για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου είναι ο Κώστας Κάρταλης και η Συλβάνα Ράπτη, ενώ την ομάδα του «πρωινού καφέ» θα συνθέσουν οι: Ανδρέας Λοβέρδος, Κώστας Σκανδάλιδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Δημήτρης Ρέππας και Πέτρος Ευθυμίου.

Σχεδόν άθικτο θα παραμείνει το Πολιτικό Συμβούλιο, το οποίο θα συνεχίσουν να συνθέτουν οι: Τόνια Αντωνίου, Νίκος Σαλαγιάννης, Συλβάνα Ράπτη, Πάρις Κουκουλόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ενταχθούν και οι Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Εύα Καϊλή.

Από εκεί και πέρα, στενοί συνεργάτες του νέου προέδρου θα είναι ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος (πρώην βουλευτής Ηλείας και στενός συνεργάτης και του Κ. Σημίτη) και Γιάννης Δατσέρης (πυρηνικός γιατρός και σύζυγος της Σ. Ράπτη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι όμως, ο Βενιζέλος έχει αντίπαλο – Η πιο δύσκολη εβδομάδα για το ΠΑΣΟΚ

Που ήταν Παπανδρέου και Βενιζέλος όλο το Σαββατοκύριακο;

Μετά από τόσο ντόρο τελικά μόνο ένας πάει στον… “τελικό”! – Μόνος υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

“Όργια” στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ – Έφτιαξαν σάουνες και ξόδευαν χρήματα ενώ έχουν απλήρωτους τους εργαζόμενους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε