Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Την παραίτηση Παπανδρέου ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του, ζήτησε η Α.Παπαρήγα, υπευθυνότητα από Παπανδρέου και Σαμαρά, ζήτησε ο Γ.Καρατζαφέρης.

Στις 12 ακριβώς πέρασε το κατώφλι του γραφείου του πρωθυπουργού στην Βουλή ο Προεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης. Τι δηλωσε βγαίνοντας. Ακολούθησε η κα Παπαρήγα και τέλος ο κ.Τσίπρας.

Είκοσι λεπτά κράτησε η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Βγαίνοντας ο κ.Τσίπρας είπε οτι ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αποσύρει το νομοσχέδιο, να παραιτηθεί και να προσφύγει στην λαϊκή ετυμηγορία.
Πρόσθεσε οτι είναι προσβλητικό για την δημοκρατία και τους θεσμούς να να συναντάται πρώτα με τους εκπροσώπους της διαπλοκής, τους καναλάρχες και μετά να ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς.

Βγαίνοντας από την συνάντηση η κα Παπαρήγα είπε: Η μεγάλη επιτυχία της απεργίας και μάλιστα το γεγονός οτι νέκρωσαν τα εργοστάσια, εκεί δηλαδή που υπάρχει ο σκληρός πυρήνας είναι η καλύτερη απάντηση στην ΕΕ και την κυβέρνηση.

“Εμείς θεωρούμε οτι η αντίθεσή μας με την κυβέρνηση είναι οτι στηρίζει με νύχια και με δόντια το καπιταλιστικό σύστημα που σαπίζει. Και από αυτή την άποψη διέξοδος φιλολαϊκή δεν υπάρχει. Η διέξοδος είναι να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του με την αντεπίθεση για την καταστροφή του συστήματος για να βγει ο λαός και να μετατρέψει σε λαϊκή ιδιοκτησία όλο τον πλούτο που υπάρχει στην χώρα.”

“Τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και πιστεύω οτι τα παιδιά της Βοστόνης πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη υπευθυνότητα την οποία δεν έδειξαν χθες. Δεν πρότεινα τίποτα, άκουσα. Οι εκλογές θα έρθουν από τα γεγονότα”, είπε ο κ.Καρατζαφέρης μετά την συνάντηση.

ΩΡΑ 12.02 Ο κ.Παπανδρέου υποδέχεται τον κ.Καρατζαφέρη

  Στις 2:00 μ.μ., θα δει τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είπαν Παπανδρέου – Σαμαράς – Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε η συνάντηση

Τι θα ζητήσει ο πρωθυπουργός από τον Αντώνη Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός βλέπει εκδότες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ

Επιμένει στο “όχι” για τις κλαδικές συμβάσεις η Κατσέλη

Βόμβα από Χρύσα Αράπογλου: ”Ας γίνουν εκλογές να τελειώνουμε”!

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Θ. Ρομπόπουλος – Στη θέση του η Β.Τεκτονίδου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε