Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου – Τι δήλωσε ο Στουρνάρας

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου – Τι δήλωσε ο Στουρνάρας

Σχεδόν 4 ώρες διήρκησε η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Λίγο μετά τις 23:00 ολοκληρώθηκε η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την συμμετοχή του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και του υπουργού ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη.

Στη σύσκεψη τέθηκαν όλα τα ζητήματα και οι εκκρεμότητες της ελληνικής οικονομίας, αλλά προφανώς και το θέμα των κινητοποιήσεων των αγροτών και των ναυτεργατών.

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, δήλωσε ” Κάναμε μία επισκόπηση όλης της ύλης, όλων των θεμάτων που μας απασχολούν. Έχουμε Συμβούλιο Κορυφής μεθαύριο, έχουμε Eurogroup…

Σχετικά με τη φορολόγηση ακινήτων  δήλωσε “Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα. Εξετάζουμε διάφορα σενάρια”. Για το θέμα των αγροτών και των ναυτεργατών που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε “εξετάζουμε με μεγάλη προσοχή όλα τα θέματα. Προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις με τρόπο που να μην διακυβεύσει τη δημοσιονομική προσπάθεια”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε