Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ωμή παραδοχή Μιχαλολιάκου: Έχουμε φίλους στην αστυνομία και το στρατό

Ωμή παραδοχή Μιχαλολιάκου: Έχουμε φίλους στην αστυνομία και το στρατό

“Θέλω να υπάρχει ένα σταθερό εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα” αναφέρει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Παραδέχεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος οτι η Χρυσή Αυγή έχει φίλους και στην αστυνομία και στον στρατό, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash.

Απαντώντας στην ερώτηση αν το κόμμα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ΕΛ.ΑΣ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρει: “Φίλους μπορεί να έχουμε, αλλά μόνο με αυτήν την έννοια. Κοιτάξτε να δείτε. Στην αστυνομία υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν και ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά δεν υπάρχει κάποια οργάνωση ή κάποιο συνδικαλιστικό όργανο της Χρυσής Αυγής”.

Στην ερώτηση αν η Χρυσή Αυγή έχει φίλους και το στρατό ο αρχηγός της απαντά: “Φυσικά και έχουμε. Έχουμε υποστηρίξει τα συμφέροντα των στρατιωτικών και συνεχώς αυξάνονται τα στελέχη του στρατού που έρχονται κοντά μας. Όσο πιο χαμηλοί είναι οι βαθμοί, τόσο πιο πολλοί είναι οι Χρυσαυγίτες μέσα στο στράτευμα και είναι λογικό, διότι για τα γαλόνια κάποιοι πουλάνε και την ψυχή τους”.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζει “μόδα” τη Χρυσή Αυγή “αυτή τη στιγμή” όπως λέει. “Το αν θα είναι φωτοβολίδα ή όχι θα εξαρτηθεί από μας. Εάν εμείς φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, θα το δούμε στο μέλλον. Αυτό που θέλω εγώ, είναι η Χρυσή Αυγή να αντέξει στο χρόνο, να υπάρχει ένα σταθερό εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα, διότι ο εθνικισμός έχει πολιτικές βάσεις σε αυτήν την χώρα”.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξαπολύει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον “μαϊμού αντιμνημονιακό”.
“Ο κ. Τσίπρας πέρασε ωκεανούς αλλά τη Χρυσή Αυγή δεν την ξέχασε. Ίσως αυτό να οφείλεται και σε μικροπολιτικό κίνητρο, καθώς σε πρόσφατη δημοσκόπηση προέκυψε ότι τη μεγαλύτερη διαρροή ψηφοφόρων του την έχει προς τη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα 7,5%. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ποσοστό που πήρε στις εκλογές δεν προέρχεται από αριστερούς. Ο κόσμος βλέπει πλέον ότι ο Τσίπρας είναι “μαϊμού αντιμνημονιακός” και ασφαλώς τον εγκαταλείπουν.

Και εμείς βλέπουμε έναν κίνδυνο που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι μετεξέλιξη του ΚΚΕ Εσωτερικού, που ήθελε αυτονόμηση της Μακεδονίας και της Θράκης και ξεπουλούσε κομμάτια της πατρίδας. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι ληστές με τα μαύρα σχετίζονταν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ”.

Διαβάστε

Απίστευτο: Και έλεγχοι στα Νοσοκομεία από τη Χρυσή Αυγή! Σάλος στο Νοσοκομείο Τρίπολης

Γερμανοί νεοναζί συναντήθηκαν με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπο της στο Πέραμα

Κορινθία: Χειροπέδες σε Χρυσαυγίτες με όπλα, γκλομπ και στιλέτα!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε