Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Όποιος δεν αντέχει στους Ανεξάρτητους Έλληνες να φύγει μέσα στο επόμενο 24ωρο”

“Όποιος δεν αντέχει στους Ανεξάρτητους Έλληνες να φύγει μέσα στο επόμενο 24ωρο”

Προειδοποίηση προς όσους “δεν αντέχουν” απήυθυνε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ. Απειλές για την ζωή του υποστήριξε ότι δέχεται ο Πάνος Καμμένος.

Είπε μεταξύ άλλων ότι: “Κάποιοι που νόμισαν ότι θα δημιουργήσουν επικοινωνιακό μειονέκτημα στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κατάφεραν να τους προσδώσουν τα μέγιστα πλεονεκτήματα, με τα οποία θα βαδίσουν σε ένα πρωτόγνωρο ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριο στα τέλη Απριλίου.”

Και συνέχισε: “Και επειδή το επικοινωνιακό παιχνίδι το ξέρω αρκετά καλά, το μόνο που συμβουλεύω είναι ότι όποιος άλλος δεν αντέχει να είναι στις τάξεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, να φύγει μέσα στις επόμενες 24 ώρες για να τελειώνουμε μια και καλή με όλο αυτό το σόου. Θα τους αναπληρώσουν πολλαπλασίως περισσότεροι Ελληνίδες και Ελληνες με γνήσια αντιμνημονιακή συνείδηση”.

Σήμερα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι δέχεται απειλές για την ζωή του. Mιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε:

“Ακόμα και σε χαντάκι να με βρουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν να υπάρχουν”.

Εξηγώντας τι εννοεί και απαντώντας στο αν δέχεται απειλές, είπε «όλοι απειλούμαστε, όποιος δεν παει με το σύστημα δέχεται απειλές… εγώ δεν μασάω από απειλές», σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να τεκμηριώσει τις αναφορές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραιτήθηκε και ο Πρόεδρος της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

 

Zώης: Ο Καμμένος δεν είναι φίλος μου – Είναι υποκριτής

 

Α. Γεωργιάδης: ο μεγαλύτερος καραγκιόζης της πολιτικής είναι ο Καμμένος

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε