Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ώρα … ΠΑΣΟΚ – Συνεδρίαση της Κ.Ο. σε νέο τοπίο

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ γίνεται σαφώς σε ένα νέο τοπίο μετά την κίνηση Βενιζέλου-Λοβέρδου και το “κοινό μέτωπο”

Σήμερα ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να δώσει τον… οδικό χάρτη ως την αλλαγή ηγεσίας. Η συνάντηση (στις 11:00) μεταξύ Παπανδρέου-Βενιζέλου επισήμως έχει αντικείμενο το “κούρεμα” ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα συζητηθούν και οι εσωκομματικές εξελίξεις.

Ήδη από χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον Ε. Βενιζέλο όσο και με τον Α. Λοβέρδο αλλά και με άλλα κορυφαία στελέχη.

Όλη τη νύχτα προηγήθηκαν πυρετώδεις διαβουλεύσεις ενόψει την κοινοβουλευτικής ομάδας μεταξύ στελεχών και βουλευτών που τους στηρίζουν.

Όλοι θεωρούν ότι η σύγκληση της Κ.Ο. θα είναι η απαρχή των εξελίξεων.

Άλλωστε ο Ε. Βενιζέλος επιθυμή να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο, ενώ στελέχη όπως η Β. Παπανδρέου, ο Α. Κακλαμάνης,ο Κ. Σκανδαλίδης και ο Π. Ευτθυμίου έχουν καταστήσει σαφές ότι πρέπει η εκλογή αρχηγού να έχει ολοκληρωθεί ως τις 19 Φεβρουαρίου.

Πολλοί είναι εκείνοι που στηρίζουν εκτός από την επιτάχυνση των διαδικασιών και τη λεγόμενη “βελούδινη διαδοχή” διαδικασίες δηλαδή που θα έχουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες για το κόμμα και σε αυτό το κλίμα λέγεται πως ήταν και η επικοινωνία Λεβέρδου-Χρισοχοϊδη ώστε να υπάρξει μια και μόνη υποψηφιότητα.

Διαβάστε επίσης:
Στενό… μαρκάρισμα στον Χρυσοχοΐδη να μην είναι υπόψηφιος

Η επιχείρηση “βελούδινη διαδοχή”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε