Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Οργισμένος και ταπεινωμένος ο Πάγκαλος για τους Αγανακτισμένους

Οργισμένος και ταπεινωμένος ο Πάγκαλος για τους Αγανακτισμένους

Κάποιοι, τόνισε ο κ. Πάγκαλος, θα έπρεπε να έχουν την ευθύνη γι’ αυτά που γίνονται, επιρρίπτοντας, εμμέσως αλλά σαφέστατα, την ευθύνη αυτή στους “διοργανωτές”.

Εξόχως ταπεινωμένος και εξοργισμένος ως έλληνας πολίτης δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βλέποντας τους βουλευτές το βράδυ της Τρίτης να αποχωρούν από τον Εθνικό Κήπο μιας και η έξοδος της Βουλής είχε αποκλειστεί από χιλιάδες “Αγανακτισμένους”. 

Πρόσθεσε ότι η εντύπωση ήταν ότι αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα είναι κάτι ανωτάτου επιπέδου, αλλά έφερε τη χθεσινή ‘παραφυάδα’, η οποία πρέπει να αποδοκιμαστεί. Αλλιώς θα μπαίνουμε στη Βουλή ελεγχόμενοι από αυτούς που θα είναι στην πόρτα και θα επιτρέπουν την είσοδο σε όποιον βουλευτή τους αρέσει, είπε.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι οι “αγανακτισμένοι” δεν έχουν εκπροσώπους για να του μεταφέρουν το κλίμα και ότι ο ίδιος συνομιλεί με πολλούς γνωστούς του.

Κατηγόρησε όσους προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν προηγούμενες δηλώσεις του για να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα. Και σημείωσε ότι ένα αυθόρμητο και συμπαθές κίνημα, όπως αυτό, ή θα αποκτήσει έναν πολιτικό στόχο ή θα αποσυντεθεί.

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος κάλεσε τους δημοσιογράφους να σκεφθούν τι θα γινόταν, αν η κυβέρνηση έκλεινε τα γραφεία της και θα έπρεπε να αποφασίσει για το τι θα γίνει η συνέλευση του Συντάγματος.

Διαβάστε επίσης:

50.000 Αγανακτισμένοι πολιόρκησαν τους “300” – Φυγαδεύτηκαν απ’ την αστυνομία οι πολιτικοί – Δείτε τα βίντεο

Πετσάλνικος για αποκλεισμό της Βουλής: “Τέτοια φαινόμενα κρύβουν κινδύνους για την δημοκρατία μας”

«Άδειασε» Πάγκαλο για τους «αγανακτισμένους» ο Πεταλωτής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε