Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου συνάντησε την Κέιτλιν Τζένερ

Γιώργος Παπανδρέου

Τον ίδιο καναπέ μοιράστηκαν ο Γιώργος Παπανδρέου και η Κέιτλιν Τζένερ, οι οποίοι συμμετείχαν στο συνέδριο Web Summit που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα την περασμένη εβδομάδα. Το θέμα της συζήτησης στην οποία συμμετείχαν είχε να κάνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την αξιοπιστία τους.

Στην κουβέντα εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας  και τη γνωστή τηλεπερσόνα, που είχε κερδίσει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976 ως Μπρους Τζένερ (πριν δηλαδή προχωρήσει σε αλλαγή φύλου), ήταν και η Ολυμπιονίκης Άλισον Βάγκνερ.

Η συζήτηση εστιάστηκε στο αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες μπορούν να ανακτήσουν την αξιοπιστία τους στη σύγχρονη εποχή. Ειδικότερα, το θέμα συζήτησης ήταν το εάν οι Ολυμπιακοί Αγώνες μπορούν να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία τους και αναδημιουργήσουν τη μαγεία τους, καθώς θεωρούνται από πολλούς συνώνυμο των χρημάτων, της πολιτικής και της απάτης.

Δείτε όλη τη συζήτηση στο βίντεο που “ανέβηκε” στο facebook

Has the Olympic brand deteriorated?

Olympic Champion Allison Wagner, Government of Greece's George Papandreou, Olympian Caitlyn Jenner & WIRED's David Rowan:Once the showpiece event in sport, the Olympics is now synonymous with money, politics and cheats. Can the brand restore credibility and recreate the magic of times gone by?

Gepostet von Web Summit am Donnerstag, 9. November 2017

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις