Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Όχι Σημίτη σε Βενιζέλο για το συνέδριο

Όχι Σημίτη σε Βενιζέλο για το συνέδριο

«Κούρεμα» και στη διάρκεια του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ! Λόγω οικονομικών δυσκολιών, το συνέδριο του κόμματος θα διαρκέσει τελικά τρεις και όχι τέσσερις μέρες. Και καμία από αυτές δε θα είναι εκεί ο Κώστας Σημίτης!

Την 1 Μαρτίου και όχι στις 28 Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες του 9ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ και αυτό για λόγους οικονομικούς και θα ολοκληρωθούν στις 3 Μαρτίου με την εκλογή των 120 μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Ουσιαστικά δηλαδή ο συνεδριακός διάλογος θα διαρκέσει μόλις 2 μέρες και με συνοπτικές διαδικασίες οι κάτι λιγότερο από 3000 σύνεδροι θα κληθούν να ψηφίσουν επί των κειμένων και της ανάδειξης των νέων μελών της ΚΕ που θα αποτυπώσει ανάγλυφα και τον εσωκομματικό συσχετισμό δυνάμεων και ο οποίος αναμένεται να είναι σαρωτικός υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η ανάδειξη των 2000 συνέδρων περίπου (…οι άλλοι 1000 περίπου θα είναι αριστείνδην) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/2 στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Ιπποκράτους αισιοδοξεί ότι στις εσωκομματικές κάλπες θα προσέλθουν πάνω από 50.000 μέλη και φίλοι του κόμματος. Να σημειωθεί ότι οι φίλοι θα συμμετέχουν σε μια τέτοια διαδικασία για τελευταία φορά καθώς με τα νέο Καταστατικό θα ψηφίζουν μόνο τα μέλη του κόμματος για την ανάδειξη συνέδρων.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα ο Κώστας Σημίτης απάντησε με επιστολή του αρνητικά στην πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου να παραστεί στο Συνέδριο. Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται πάντως να παρακολουθεί από κοντά τις εσωκομματικές εξελίξεις και όταν ερωτώνται σχετικά οι συνεργάτες του λένε…«ουδέν σχόλιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσωπική επιστολή Βενιζέλου σε Σημίτη για να πάει στο Συνέδριο

Βενιζέλος κατά πάντων για τις καρεκλιές!

Επέστρεψαν στο ΠΑΣΟΚ Γκερέκου, Σκανδαλίδης, Κασσής και Κουτσούκος

Ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ! – Καταγγελίες εν όψει συνεδρίου – Τι αποκαλύπτει στο ΣΚΑΙ ένας εκ των πρωταγωνιστών

Μετά το ξύλο και τις καρεκλιές για το συνέδριο τώρα επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ Σκανδαλίδης, Κασσής, Γκερέκου και Κουτσούκος

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε