Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Π. Ψωμιάδης: “Πατάτα του Σαμαρά ο συνδυασμός της Κ. Μακεδονίας”

Χαρακτήρισε ολέθριο λάθος της Νέας Δημοκρατίας να μην συμπεριληφθεί στον συνδυασμό ο αδελφός του. Αγωνία για την απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.

Με τη φράση «έγινε μια πατάτα» χαρακτήρισε την επιλογή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας στη συγκρότηση του συνδυασμού της που στηρίζει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μιλώντας απόψε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης (ράδιο Γνώμη), ο κ. Ψωμιάδης εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό από τον συνδυασμό του αδελφού του, Διονύση, από την ηγεσία του κόμματος, αφού υπογράμμισε ότι «ο Αντώνης Σαμαράς είναι πρόεδρος της Ν.Δ και πρόεδρος δικός μου», πρόσθεσε αμέσως ότι «το θέμα δεν έκλεισε, ήταν ένα λάθος ολέθριο» και επιφυλάχτηκε να επανέλθει στο θέμα μετά τις εκλογές της Κυριακής.

Νωρίτερα, πάντως, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αν τελικά είναι «ανεξάρτητος υποψήφιος, που στηρίζει η Ν.Δ. ή ο υποψήφιος της ΝΔ;», ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε εμφατικά ότι: «Την αυριανή νίκη του συνδυασμού μου δεν τη χαρίζω σε κανένα κόμμα. Ανήκει στους πολίτες η νίκη».

Ο κ. Ψωμιάδης είχε τελικά υπακούσει στις εντολές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να μην συμπεριληφθεί ο αδελφός του στο ψηφοδέλτιο, αλλά όπως φαίνεται δεν το έχει ξεχάσει ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

Υπάκουσε την Ρηγίλλης ο Ψωμιάδης – ‘Εκανε πίσω για τον αδερφό του

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε