Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάγκαλος: ακόμα μαζί τα τρώμε!

Πάγκαλος: ακόμα μαζί τα τρώμε!

Είμαστε ακόμη μια χώρα που παράγει ελλείμματα, άρα σπαταλάμε και έτσι μάλλον ο τίτλος του βιβλίου θα έπρεπε να είναι ακόμα μαζί τα τρώμε είπε ο Θ. Πάγκαλος… διορθώνοντας τον τίτλο του διαδικτυακού του βιβλίου.

Επιμένοντας στη λογική της συνευθύνης πολιτών και πολιτικών για το χάλι της χώρας ο κ. Πάγκαλος ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του “Σκάι” πως το πρόβλημα δεν είναι οι λίγοι που κλέβουν πολλά, αλλά οι πολλοί που κλέβουν από λίγα, αυτοί δημιουργούν μεγαλύτερο κακό.

Ποτέ κανείς δεν ανέλαβε τις ευθύνες τους, ούτε για τη διαφθορά, ούτε για τη γενικότερη κατάσταση σήψης, ανέφερε ο πρώην υπουργός, για να τονίσει πως οι πολίτες προτιμούσαν να κλείνουν τα μάτια.

Κάποιοι προσπαθούν να φορτώσουν τα πάντα στους πολιτικούς τόνισε, ωστόσο σε ερωτήσεις για το ποια ήταν η αντίδραση της πολιτικής και της πολιτείας απέναντι σε όλα αυτά προτίμησε να δώσει απλά την απάντηση: τίποτα απολύτως.

Αναφερόμενος μάλιστα στις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις οργανισμών μάλλον δικαιολόγησε το τίποτε απολύτως αναφέροντας ότι επί δικής του αντιπροεδρίας στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου είτε δεν προχώρησαν, είτε εάν έγιναν δεν έγινε μείωση του προσωπικού, δεν υπήρξε δηλαδή κανένα αποτέλεσμα, αυτό όμως δεν ήταν δική του ευθύνη, αλλά των υπουργών…

Διαβάστε επίσης:
Θ.Πάγκαλος: “Ναι, τα φάγαμε όλοι μαζί” – Κυκλοφόρησε το βιβλίο του πρώην υπουργού

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε