Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παίζει… μπάλα στο Κατάρ ο Θ. Πάγκαλος-Στη… σέντρα το Ελληνικό

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Μάλλον δεν έφυγε για τα… ξένα για να αποφύγει τα σχόλια εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ για τις τελευταίες του δηλώσεις ο Αντιπρόεδρος

Οι πληροφορίες μιλούν για αποδοχή της πρόσκλησης εκ μέρους των… Καταριανών για συζητήσεις επί των έργων και των επενδύσεων στη χώρα τους ενόψει του Μουντιάλ του 2020!

Βέβαια το να πάει ο Αντιπρόεδρος στο Καταρ για να προωθήσει τα ελληνικά συμφέροντα και τις επενδύσεις στην περιοχή εν μέσω κρίσης ακούγεται λίγο περίεργο και έτσι μάλλον η αλήθεια βρίσκεται στις επενδύσεις που σκέφτεται να κάνει το Κατάρ στην Ελλάδα και για την ακρίβεια στο Ελληνικό και άλλες πέντε περιοχές εκτός Αττικής.

Το Μαξίμου λέει ότι βρίσκεται σε νέα συμφωνία με τα αραβικά κεφάλαια. Αυτός είναι και ο λόγος που τον Αντιπρόεδρο συνοδεύει και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κουβέλης.

Κυβερνητικές πηγές λένε μάλιστα ότι σήμερα ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις μετά από μήνες διαπραγματεύσεων.

Λέγεται μάλιστα ότι οι οργιώδεις διαπραγματεύσεις οι οποίες κορυφώθηκαν μέσα στις γιορτές κρατήθηκαν μυστικές για να μην επαναληφθεί το φιάσκο του Αστακού στην Αιτωλοακαρνανία.

Πηγές αναφέρουν ότι προωθούνται επενδύσεις με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες τόσο στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, όσο και σε περιοχές όπως η Αρχαία Ολυμπία και ο Όλυμπος με στόχο την ενίσχυση της βαριάς βιομηχανίας της χώρας, τον τουρισμό…

Διαβάστε επίσης:
Ο Πεταλωτής άδειασε τον Πάγκαλο: “Οι όποιες δηλώσεις χαρακτηρίζουν αυτόν που τις κάνει”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε