Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Πάμε σε γερμανική Ευρώπη σε ένα σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης”

Σε ένα κείμενο με τίτλο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ! ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος εξαπολύει επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου και μιλάει για μια κυβέρνηση μαριονέτα.

Αναφέρεται με πολύ σκληρά λόγια στον κ. Παπανδρέου λέγοντας: “Ο κατ΄ εξοχήν υπεύθυνος αυτής της κατάστασης κ. Παπανδρέου με τις επιλογές του έσπειρε ανέμους και θέρισε θύελλες. Και ήταν πολύ αργά όταν κατάλαβε τα αδιέξοδα, όταν ένιωσε το βρόγχο που του ετοίμασαν εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ οι «σύμμαχοι», οι «εκλεκτοί» και οι «σύμβουλοι- κηπουροί» του.”

Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ευρώπη λέει ότι ο φτωχός Νότος μετατρέπεται σε σύγχρονη αποικία της Γερμανίας.

“Οι συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές δυνάμεις δίνουν την απαραίτητη πολιτική στήριξη, προκειμένου, μέσω του γαλλογερμανικού άξονα, να οδηγηθούμε στη «Γερμανική Ευρώπη», που δε διαφέρει σε τίποτα από ένα μεγάλο και σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης”, γράφει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: “Το σχέδιο, πέρα από την οικονομική εξάρτηση και αποστράγγιση κάθε δυνατότητας εθνικής παραγωγικής διαδικασίας, απαιτεί νέα Κυβερνητικά σχήματα, πλήρως υποταγμένα και εξαρτημένα από το κεντρικό διευθυντήριο και την διάλυση κάθε ίχνους εθνικής αξιοπρέπειας. Η οικονομική κατοχή και εξάρτηση μετατρέπεται σε πολιτική κατοχή.”

Λέει επίσης ότι έχει χαθεί η εθνική μας ανεξαρτησία αφού το μέλλον της χώρας υποθηκεύεται μέσα από αλλεπάλληλες δανειακές συμβάσεις που ακολουθούνται από απαράδεκτες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, που στόχο έχουν από τη μία το μικρότερο δυνατό κόστος για το μεγάλο κεφάλαιο και από την άλλη την κατάλυση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης.
Το πολιτικό σύστημα και ειδικότερα οι ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων λειτούργησαν και λειτουργούν ως «υποθηκοφύλακες» και υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας και του λαού κατ’ επιταγήν του ευρωπαϊκού ιερατείου.

Τέλος, ζητάει άμεσα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε