Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Παμπούκης: “Οφείλουμε μία μεγάλη συγγνώμη στο λαό”

«Προφανώς έχουν γίνει και λάθη, αλλά δεν είναι η ώρα του καταλογισμού τους» λέει ο υπουργός.

Ο υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης τονίζει ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι αναγκαία για να διορθώσουν στρεβλώσεις της τελευταίας τριακονταετίας.

«Βεβαίως υπάρχει δικαιολογημένη λαϊκή δυσφορία , κοινωνική ένταση και ορθά αίσθημα αδικίας», λέει στη συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο υπουργός τονίζοντας παράλληλα πως «οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στον λαό, γιατί οι θυσίες είναι άδικες από την φύση τους και ο πόνος υπαρκτός» συμπληρώνοντας ωστόσο πως «αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει άλλος δρόμος».

Ο Χ. Παμπούκης υπεραμύνεται της κυβερνητικής πολιτικής λέγοντας πως «επιχειρούμε μια διόρθωση σε συσσωρευμένες στρεβλώσεις 30 ετών με αποτέλεσμα σήμερα να είναι πιο επιτακτική η ανάγκη να χαράξουμε μια νέα πορεία» και δεν διστάζει να κάνει αυτοκριτική στα κυβερνητικά πεπραγμένα μιλώντας για λάθη.

«Προφανώς έχουν γίνει και λάθη, αλλά δεν είναι η ώρα του καταλογισμού τους» λέει ο υπουργός.

Αναφερόμενος μάλιστα στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» ο υπουργός Επικρατείας λέει χαρακτηριστικά πως «υπό προϋποθέσεις μπορεί να συντελέσει στην πολιτική δυναμική στη χώρα, να λειτουργήσει ως συναγερμός για το πολιτικό σύστημα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε